Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme cu tv box

(Subiect creat la: 28-02-2022 06:09 PM)
552 Vizualizări
a30s98
Helping Hand
Opțiuni

Salut! Scz ca pun aceasta intrebare si stiu ca doar pentru samsung putem posta problemele,va rog sa ma iertati dar e urgent!!

Mi-am luat un tv box x96 mini ***** emag fiindca vroiam sa ma uit pe tv pe yt netflix etc...
Ieri am ascultat o muzica si dintro data sa oprit muzica si sa auzit un suneti ciudat, si astazi a mai fct odata asa oare de ce?

image

image

13 Răspunsuri
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Salut.. un fel de pc mini pe TV?
0 Aprecieri
a30s98
Helping Hand
Opțiuni
Da
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
E actualizat la zi?îți recomand asa ceva..e mult mai bun..Screenshot_20220228-224349_Samsung Internet_17939_1646081043.jpg
0 Aprecieri
a30s98
Helping Hand
Opțiuni
Este actualizat cu ultima versiune 7.1.2 dar pot sa instalez android 9 pe el dar imi trebuie laptop si nu am:(
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
De cel de care ti-am zis are Android 10..si merge impecabil, am la un televizor care e în bucătărie, care nu e smart,plus ca e mic ca un stick..acum tu stii
0 Aprecieri
a30s98
Helping Hand
Opțiuni
Nu am stiut despre acest stick ca am luat acest pc mini dar o sa revin azi eu cu un update si o sa rezolv sper
0 Aprecieri
a30s98
Helping Hand
Opțiuni
Oare sa instalez o versiune mai mica? De yt?
0 Aprecieri
Note10PlusRox
Navigator
Opțiuni
Te ai pacalit cu acest diapozitiv , este o mare porcarie , trebuia sa te orientezi spre google chromecast si nu mai aveai probleme ...la ce specificatii are dispozitivul tau nici pe departe nu va merge rezolutia de 2160p.
0 Aprecieri
a30s98
Helping Hand
Opțiuni
Chestia e ca pana la 2160 merge sa pun doar ca trebuie sa instalez alta versiune de yt
0 Aprecieri
Note10PlusRox
Navigator
Opțiuni
Poti instala ce doresti tu , ca nu ai ce face cu el , ai sa te convingi sigurel pana la urma ....
0 Aprecieri
a30s98
Helping Hand
Opțiuni
Oare să îl returnez?
0 Aprecieri
Note10PlusRox
Navigator
Opțiuni
Iti dau un sfat , nu te mai uita la panaramele astea de boxuri ca nu sunt bune de nimic , doar daca dai pe ele undeva de la minimum 600 700 lei ca sa poti fi multumit . Pt mai putini bani si ceva foarte bun este google chromecast , si merge instant .
0 Aprecieri
a30s98
Helping Hand
Opțiuni
Oare sa il returnrz?
0 Aprecieri