Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Monitorul UHD LU28E590DS suporta HDCP 2.2?

(Subiect creat la: 09-01-2022 03:31 PM)
155 Vizualizări
Popa Florin George
First Poster
Opțiuni

Buna ziua! As dori sa stiu si eu daca modelul de monitor UHD LU28E590DS suporta HDCP 2.2. Am inteles ca HDCP 2.2 este necesar pentru vizionarea filmelor 4k pe netflix si ce pot face in cazul absentei acesteia.

0 Aprecieri
2 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Popa Florin George ,

Acest model suportă HDCP 1.4, ceea ce înseamnă că vei putea viziona filme care sunt 4K, dar la o rezoluție maximă de 1080p. Totuși, jocurile PC sau cele de pe console vor putea fi rulate în 4K fără nicio problemă.

Am găsit această informație aici, dar pentru siguranță îi voi întreba și pe colegii mei.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Popa Florin George
First Poster
Opțiuni

Multumesc pentru raspuns.Nu stiti cumva si daca as putea transforma semnalul de la placa video catre monitor cu un splitter sau switch  hdmi 4k care suporta HDCP 2.2 pt a putea urmari filme in rezolutie 4k?Spun asta pt ca in specificatiile monitorului acesta suporta 4k la 3048x2160p 60hz la fel ca placa video care o am Asus AMD Radeon Rx 480 de 8gb conform cerintelor Netflix si chiar nu inteleg de ce ar fi limitat pentru filme la rezolutie 1080p

0 Aprecieri