Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Laptop

(Subiect creat la: 19-12-2020 11:46 PM)
649 Vizualizări
ionutist
Pioneer
Opțiuni
Ce laptop de la Samsung cu performante bune și prietenos cu buzunarul sa imi cumpar, tin sa menționez ca il voi folosii mai mult pentru office, entertainment, câteva jocuri care nu solicita multe resurse, dar vreu neapărat sa aiba un ecran mare de 15-16 inch. 
Ce îmi recomandați?
0 Aprecieri
6 Răspunsuri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
În România nu există nici un fel de Laptop Samsung, poate prin America dacă găsești
0 Aprecieri
ionutist
Pioneer
Opțiuni
serios? nici pe site-ul oficial nu găsesc?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Din pacate, nici chiar pe site-ul oficial din Romania nu gasesti.

Laur7Seven
Pioneer
Opțiuni
Samsung nu mai produce Calculatoare și laptopuri de ceva vreme îmi pare rău să te dezamăgesc ,Da-ia Samsung a făcut modul DEX pentru telefoane ca să poată să înlocuiască un calculator
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu stiu ce sa zic legat de afirmatia facuta de tine: https://www.samsung.com/us/computing/galaxy-books/all-galaxy-books/

ionutist
Pioneer
Opțiuni
samsung încă produce laptopuri și încă unele foarte bune, funcția dex este făcută mai mult pentru comoditatea si folosirea cat mai putina a altor divece-uri in pofida telefonului, numit și calculatorul de buzunar, în niciun caz nu au dezvoltat funcția pentru a elimina o nisa valoroasa si de prestigiu a companiei samsung. si nici nu cred ca o sa se întâmple pe viitor căci ar însemna o pierdere financiara uriasa
0 Aprecieri