Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Google Chrome

(Subiect creat la: 03-11-2024 03:53 PM)
298 Vizualizări
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Am descărcat foto din Google Foto de pe telefon pe laptop. Foto din telefon care nu se mai făcuse back-up in Google Foto ,spatiu insuficient, am intrat cu cablul și am conectat telefonul la laptop. După o perioadă l-am deconectat. ( Nu mai spun că în momentul când l-am reconectat folderul cu foto era gol) Și după nu s-au mai deschis Chrome. Am dat restart și defragmentare partiția C și D. Dar și defragmentarea nu mai este că înainte. Pleacă de la faza 1 și acum este la faza 10. . Nu se mai deschide Chrome ! Ce pot face ?
15 Răspunsuri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, ai încercat sa ștergi memoria cache a aplicației Chrome ?
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Am.intrat in Setari-Aplicatii și când intru pe Chrome arata doar ,, dezinstaleaza"
Mădălina_
Legend
Opțiuni
Ține apăsat pe Chrome și apoi pe "i" pentru golirea cache-ului.1730642734002.jpg
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Pai pe laptop nu apare așa !
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Apare așa ! Dau , Deschidere" și tot degeaba 🙂20241103_160824_64388_1730642906.jpg
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Șterge shortcut de pe ecran. Du-te în meniul de start la folderul Chrome. Și deschide de acolo. Tot de acolo poți face un alt shortcut pe desktop
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc frumos ! Tocmai ce l-am închis că de 2 ore stau și mă rog de el ! Între timp și-a făcut o actualizare ! A venit un copilot de la Microsoft in bara de stare. I-am scris sa îmi deschidă el Chrome și a spus că nu mă poate ajuta că nu are permisiunea să facă acest lucru ! O sa incerc mai pe seară sa fac ce mi-ați spus !
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Copilot este AI de la Microsoft. Folosește alt browser, Edge. Google Chrome este browser de la Google. Pe scurt, cele 2 sunt motoare de căutare diferite.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Înțeleg ! Nu are legătură unul cu altul . Dar a venit actualizarea ...și mă gândeam că îi face bine și la Chrome. Incerc sa fac ce mi-ați spus
Mulțumesc !
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dezinstalează Chrome-ul și instalează-l din nou. Probabil atunci când ai deconectat cablul s-a corupt vreun fișier.
Poți eventual să încerci să îl repari dacă intri în control panel la programe instalate și îți apare pe lângă dezinstalare și reparare.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc frumos ! De dezinstalat este ușor...de instalat nu prea știu cum să procedez. Că nu mai pot intra pe Google. Ce spuneți dumneavoastră cu control panel este cam complicat pentru mine😊
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă ai Windows 10 sau 11 ai și Edge pe PC și poți intra în el și să descarci kit-ul de instalare pentru Chrome.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Da este Windows 10. Mulțumesc mult !
3Merlin
Legend
Opțiuni
În Windows, avem meniuri contextuale, precum cel fotografiat de tine, cu telefonul. Asta înseamnă că opțiunile din meniul afișat, care apare când apeși butonul din dreapta al dispozitivului de selecție (că dacă-i zic șoarece mă tem că ți-l mănâncă Sippy), diferă în funcție de poziția cursorului (a cărui formă poate fi modificată...) pe ecran.
În Android, datorită faptului că este un sistem de operare gândit pentru dispozitive cu ecran tactil, nu avem aceste meniuri contextuale.
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc frumos ! Și ce trebuie sa fac mai concret ?...Credeți că Felix nu ar fi vrut sa îl mănânce?😂😂😂