Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Exynos sau Snapdragon?

(Subiect creat la: 01-02-2021 10:44 PM)
482 Vizualizări
6Alex9
Pioneer
Opțiuni

Exynos sau Snapdragon?

Care este mai bun?
6 Răspunsuri
denisdenis123
Pioneer
Opțiuni
depinde, la ce anume mai bun? snapdragon daca te joci pe telefon, adreno oferă fps urî mai multe.
eu sunt de părere că exynos 2100 este la nivel cu snapdragon 865 de anul trecut.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Discutie care din punctul meu de vedere nu isi are rostul. E la fel cu AMD vs Intel, Benzina vs Diesel, PlayStation vs Xbox si as putea continua.

Din experienta pe care am avut-o in ultimi 4 ani cu Exynos pot spune ca se misca foarte bine. Nu am avut nici o problema cu procesorul. Nu am simtit nici o clipa ca as avea nevoie de mai mult putere de procesare.

Sunt foarte multumit de Exynos, si noul Exynos cred ca este mult mai eficient si mult mai apropiat de Snapdragon la performante si eficienta.

Data urmatoare cand postezi, incearca sa pui un titlu mai sugestiv postarii tale. Un "?" acolo nu ajuta 🙂

P3tr1
Black Belt 
Opțiuni
exynos e cel mai bun !
din acest motiv si mai sunt mai multe nu mai vreau să trec pe alt brand
și câte experiente am avut cu snapdragon mai bine nu
Alex303
Big Cheese
Opțiuni
Exynos 2100 este la fel de bun ca și Qualcomm de data aceasta nu prea mai sunt diferențe între ele amândouă sunt la fel de bune
Alexandru_Marian72
Pathfinder
Opțiuni
Cel mai bun este A14 Bionic. Dintre Snapdragon și Exynos, personal aș alege Snapdragon deoarece nu se încinge telefonul ca tigaia în timpul jocurilor. Eu am un S10 Plus cu Exynos din păcate, achiziționat acum câteva luni, care-mi dă de furcă mereu în anumite jocuri. Te aștepți de la un telefon premium să nu prezinte lucruri de genu', dar n-ai ce face. Oricum, de utilizat în viața de zi cu zi n-am întâmpinat probleme, doar la jocuri, oricum nu mă mai joc nimic de ceva timp. Având în vedere și lansarea noului procesor Exynos 2100 nu prea știu ce să mai zic. Cât timp nu se încinge telefonul de la el e ok, poate e chiar mai bun ca cel de la Snapdragon.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salut @6Alex9 !

Îți mulțumim pentru implicarea ta în comunitatea Samsung, locul unde poți găsi răspunsuri la problemele pe care le ai sau unde poți oferi răspunsuri la întrebările altor utilizatori.

Pentru o mai bună organizare a acestui portal și pentru ușurința navigării printre categoriile active de aici, te rog frumos să ții cont de următoarele:

• alege un titlu relevant pentru postarea ta. Un simplu semn de întrebare NU ajută pe nimeni;
  • alege categoria corectă
  • folosește funcția ”Căutare” (Search) din cadrul forumului, pentru a vedea dacă subiectul ales de tine nu a fost deja publicat în comunitate.

Uite niște articole care te-ar putea ajuta:

Mulțumesc anticipat pentru înțelegere!

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!