Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Desktop lenovo

(Subiect creat la: 11-02-2021 03:22 PM)
403 Vizualizări
NuSeIntamplaNmk
Helping Hand
Opțiuni
Vreau sa cumpăr o unitate la acest desktop dar nu știu dacă se va potrivi, pentru ca am inteles de la altex ca nu are unitate si as vrea sa fiu sigur,

image

Se va potrivi oare?
1 Soluţie
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Am înghețat răspunsurile la acest subiect, să păstrăm totuși această platformă pentru subiecte legate de produsele și serviciile Samsung.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

8 Răspunsuri
Ibes
Pathfinder
Opțiuni
ce se intelege din poza este ca ca ai un AllinOne. Monitorul tau este si unitatea din moment ce ai atâtea porturi în spate.
in acest caz nu cred ca poți adauga o unitate separata.
0 Aprecieri
NuSeIntamplaNmk
Helping Hand
Opțiuni
acele 2 cabluri usb sunt pentru tastatura și mouse, celalalt este la internet dar o sa îl scot
0 Aprecieri
Ibes
Pathfinder
Opțiuni
m-am prins, cablurile conectate nu sunt o problema. in prezent computer-ul tau funcționează fără o unitate?
0 Aprecieri
NuSeIntamplaNmk
Helping Hand
Opțiuni
da, și acum sa stricat deoarece nu am avut unitate si am jucat jocuri grele pe el
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Nu cred ca poți sa conectezi o unitate la un all-in-one. Adevărat, pare ca unul din HDMI-uri este IN, dar cred ca ar fi indicat sa faci o proba întâi si după sa cumperi.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu prea văd care este legătura cu Samsung...

Ai scris în titlu Lenovo, dar nu înțeleg. Vrei să cumperi o unitate Lenovo pe care s-o conectezi la un monitor Samsung sau cum?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
NuSeIntamplaNmk
Helping Hand
Opțiuni
nu, pai nu pot lua legătura cu cei de la lenovo, nu știu sa iau, asa ca eu am întrebat ca dacă pot sa pun la acel lenovo o unitate, stiu ca nu are legătură cu samsung dar, va rog ajutați ma
0 Aprecieri
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Am înghețat răspunsurile la acest subiect, să păstrăm totuși această platformă pentru subiecte legate de produsele și serviciile Samsung.

NU UITA!