Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Computerblog.ro a testat Samsung T5 Evo

(Subiect creat la: 07-03-2024 10:55 AM)
122 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

test-Samsung-T5-Evo-review-Clipboard01-001-9-600x450.jpg

Dan Dragomir, de la Computerblog.ro, a testat un Samsung T5 Evo, un SSD extern portabil de mare capacitate.

”Rezistent și rapid, este excelent pentru creatorii digitali care călătoresc des și lucrează cu fișiere de mari dimensiuni. Se conectează la fel de rapid la laptop, tablete, telefon sau alte dispozitive care au mufe compatibile. Este ușor de cărat și compact, iar varianta de 8TB mi-a fost foarte utilă”, scrie Dan.

Alături de capacitate, T5 EVO oferă viteze mari de transfer al datelor, importante pentru creatorii digitali. Are și un un design compact, durabil, fiind o soluție SSD foarte utilă pentru transferul de imagini, filmări, proiecții 3D CAD, elemente din jocuri video și alte fișiere de mari dimensiuni”, mai notează bloggerul.

Vă invit să citiți întregul articol direct de pe Computerblog.ro - https://www.computerblog.ro/dan/am-testat-samsung-t5-evo-ssd-extern-portabil-de-mare-capacitate.html...

Ce tip de dispozitiv de stocare folosiți? Și, încă o întrebare, la ce vă ajută?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Răspunsuri