Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

ANDROID SI JAVASCRIPT EMULARE SI PERFORMANTA

(Subiect creat la: 31-12-2022 06:38 PM)
212 Vizualizări
Trinity Cyber
Explorer
Opțiuni

Salut , putem programa pe telefoane Samsung direct pe componentele hardware fara sa necesite emulare in javascript? Si daca da doar prin root? De ce sistemele astea nu ne dau si o portita prin care dezvoltatori pot programa direct pe procesor totul ar fi mult mai optim  este zalnic cum merge roblox si car parking multiplayer pe android va si provoc sa le incercati pe android ***** luati un iphone si testati si acolo veti vedea schimbari masive , cu siguranta daca samsung ar oferi o portita sa poti programa direct pe procesor ar ajuta multi dezvoltatori cred ca chiar google ar renunta de tot la emulare si ar trece direct pe programare hardware in kernel , propabil google ar face o optine pe magazin play jocuri pentru kernel si jocuri in emulare android , si cand utilizatori vor vedea cat de flui merg cele din kernel cu siguranta nu vor mai vrea usor usor android , in primul rand inca nu stiu care este prostul ala ce a inceput cu partea Android. Care este numele lui ca sa stiu ce sa injur ii dau si un telefon sa ii arat cat de inteligent este.

3 Răspunsuri
Zero-one
Helping Hand
Opțiuni
Încearcă Termux numai dacă știi linux
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Pe la opțiunea dezvoltator nu te ajută nimic după ce o activezi?
Trinity Cyber
Explorer
Opțiuni

Este un s10 care nu face fata la jocuri precum jocurile roblox , am un iphone 8 luat sh la 500 de lei si cu iphone nu ai treaba totul merge perfect , cand o sa imi iau tableta o sa iau um ipad 10.2 si garantez ca o sa fie mult mai buna decat orice cu android , niciodata android gata cu ele , o sa revin cand dezvoltatorii de pe terminalele samsung vor programa direct pe componente hardware , pe langa faptul ca sunt de 2 ori mai scumpe decat iphone&ipad si ofera performante dezamagitoare.