Sulge

What are you looking for?

tühistada
Tulemuste kuvamine 
Otsige hoopis 
Kas soovisite järgmist. 

Community uudised

tühistada
Tulemuste kuvamine 
Otsige hoopis 
Kas soovisite järgmist. 

Miks Samsungi kodumasinad?

Madara_C
Community Manager
Suvandid

EE-Community-Newsroom_Header_1550x110.png

Bespoke-Kitchen_White (1).jpg

Mõned kodumasinad, nagu näiteks külmkapp, töötavad ööpäevaringselt, samas kui näiteks tolmuimejat kasutad sa tavaliselt intensiivselt lühikest aega. Need seadmed on ehitatud erinevateks eesmärkideks, kuid Samsung keskendub iga tehnoloogia täiustamisele, et muuta igapäevased toimetused veelgi kiiremaks ja mugavamaks.

Samsungi koduseadmed pakuvad mitmeid eeliseid, sealhulgas täiustatud jõudlus, AI & SmartThings funktsioonid, kohandatav disain ja funktsioonid ning jätkusuutlikkus ja vastupidavus.

Näiteks, võib sul tolmuimejat valides tekkida küsimus, miks peaksid valima just Bespoke Jet Bot Combo™ AI? Esiteks, kasutab see tehisintellekti, mis aitab robottolmuimejal paremini objekte ja ruumi tuvastada. See vähendab eelkoristuseks vajaminevat aega ning nii saad põrandaid puhastada igal ajal!

Lisaks on sellel mudelil ka täiustatud jõudlus – aurupuhastusega All-in-One Clean Station™ tühjendab tolmuimeja prügikasti, laeb selle akut ja hooldab isegi moppi. Bespoke Jet Bot Combo™ AI pakub ka erinevaid puhastusrežiime, et tuua iga kasutajani tema jaoks sobivaimad lahendused. Smart Forward teenuse kaudu saad kohe kasutada äsja värskendatud funktsioone, mis suurendab kasutatavust ja mugavust samal ajal.

Või kui soovid kodukoristusele ja -seadmetele vähem tähelepanu pöörata, tulevad appi AI ja SmartThings, mille abil saad oma koduseadmeid väiksema vaevaga juhtida ja nautida rohkem oma vaba aega.

Näiteks on WindFree™ kliimaseadmel AI automaatjahutus, mis valib ruumi ja kasutusharjumuste põhjal automaatselt optimaalse jahutusrežiimi. Ja kui on aeg süüa teha, saad lihtsalt kasutada AI Pro Cooking™ funktsiooni, mis annab sulle soovitusi küpsetusrežiimi, temperatuuri ja äratuntavate roogade valmistamise aja kohta. SmartThings ühendab kõik sinu seadmed sujuvalt ja nii on sul neid lihtsam lihtsalt hallata ning saad ruumist ruumi liikudes kogeda ülimat mugavust.

Soovid rohkem teada saada? Vaata ’Why Samsung’ videot SIIT

Kas sinul on Samsungi kodumasinaid? Mis on sinu jaoks selle/nende eelised?

„Samsung Community“ tiim 🤝

Avasta rohkem:

Galaxy turvab sinu privaatsust

Samsung Promotion rakendus

Sisusta eluruumid nutikalt

Community-Newsroom_Footer_1500x30.png

6 Kommentaarid
Ricardosuursiim
Samsung Members Star ★
Suvandid

Jah, mul on kodus Samsungi televiisor, pesumasin ja pesukuivati. Üks peamisi eeliseid minu jaoks on see, et saan neid SmartThingsi rakenduse kaudu juhtida ja jälgida. Näiteks kasutan seda tihti energiatarbimise jälgimiseks, mis aitab mul olla teadlikum ja säästlikum. Lisaks on Samsungi seadmed alati tuntud oma töökindluse ja stiilse disaini poolest, mis on minu jaoks samuti olulised tegurid.

AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid
Kodumasinatest on kodus olemas teler, pesumasin ja kuivati. Pesumasinat saab ühendada SmartThings'ga aga kuivatit kahjuks ei saa (no pole hullu). Pesumasinal mul vahest hea, et panen asjad masinasse ja pesuvahendi ka. Kui lapsed kodus siis lasen masina tööle panna, valin äppist pesemiseks sobiva režiimi ja pesu saab pestud selleks ajaks kui ma töölt tulen.
Kuivatil muidugi oleks ka äge kui saaks kasutada seda võimalust aga no pole hullu.
Telerit mina enda telefoniga pole ära ühendanud. Mul pole sellega väga aega "möllata", see rohkem elukaaslase valdkond 🤣
Muidugi mulle meeldiks kui kodus oleks ka Samsungi robottolmuimeja või varstolmuimeja aga no pole seda väljaminekut teinud. Tuttavatel on kodus Bespoke Jet Bot Combo...tundub väga vinge aparaat ja no äärmiselt mugav. Põrandad oleksid koguaeg puhtad 😀 😀
Varstolmuimejaid testides ikkagi tõdesin, et ka need on mega mugavad ja lapsed tahtsid siis ka alati ise tolmu tõmmata...emmel jälle siis üks asi vähem teha 😀 Mugav!
Ebonyexstra
Voyager
Suvandid
Mul vaid telekas, otseselt samsungi kodumasinaid pole aga võiks ju ühe robottolmuimeja ära kodustada kunagi 🤔 😁
AliceHirvela
Samsung Members Star ★
Suvandid

See Samsungi robot tundub jaa äge

huviline
Pioneer
Suvandid
Telekas ja telefon on Samsungi toode aga muud asjad mida kasutan on muud firmad.🫣
huviline
Pioneer
Suvandid
SmartThings on nutiseadmete kasutamisel päris eduline rakendus. 👍