Pátek - naposledy upraveno Pátek
Pořídil sis nový Galaxy Z Fold7, Galaxy Z Flip7 nebo Galaxy Z Flip7 FE? Poděl se s námi o své zkušenosti a získej sluchátka Galaxy Buds3.
Co tě na zařízení nadchlo, co by mohlo být lepší a jak ti vyhovuje při každodenním používání?
Napiš nám do 31. 8. 2025, jaké jsou tvé první dojmy nebo zkušenosti z používání právě tady do komentáře s obsahem minimálně 200 znaků, zaregistruj recenzi přes aplikaci Samsung Members v sekci Výhody. Po dokončení registrace, provedení její kontroly a schválení bonusu nejrychlejším uživatelům, zašleme e-mail s postupem, jak za sdílenou zkušenost získat odměnu.
Všechny podrobnosti najdeš na stránce akce:
🇨🇿 https://www.novysamsung.cz/recenze-foldables7
🇸🇰 https://www.novysamsung.sk/akcia/recenzie-fold-flip
Těšíme se na tvoje postřehy. Recenze pomáhají ostatním s výběrem zařízení, a právě tobě mohou přinést skvělou odměnu.
včera
Ahojte, včera mi prišiel Galaxy Z Fold7 v nádhernej modrej farbe. Zariadenie je vysoko kvalitné spracované a príjemne sa drží v ruke pri používaní ci už v zatvorenom alebo otvorenom stave. Je to môj prvý otvárací telefon. Zatiaľ som veľmi spokojný a verím že budem aj naďalej . Ďakujem Samsung za vyborne odvedenú prácu. #Samsung ceska #Recenzia
včera
včera - naposledy upraveno včera
včera
včera
Toto je môj piaty telefón modelovej rady Z Flip, mal som Z Flip1, Z Flip3 , Z Flip 5, Z Flip6 ani na jednom telefóne sa mi počas používania nepoškodil ohybný displej, len na Z Flip3 sa mi počas dvoch rokov používania dva krát odlepila fólia na displeji ale túto mi bezplatne vymenili v servise Samsung. Z Flip7 ma príjemné prekvapil veľkosťou vonkajšieho aj vnútorného displeja, tenšie rámčeky mu skutočne pristanú a vyzerá naozaj prémiovo, zmenili sa aj celkové rozmery telefónu a tento sa lepšie drží aj lepšie otvára. Ďalšou novinkou je zvýšená kapacita batérie, malým nedostatkom je možno nabíjanie, ktoré zostalo nezmenené 25 W cez kábel a 15 W bezdrôtovo Veľmi príjemné pôsobia aj nové farebné varianty telefónu, hlavne verzia Coralred. Nový pánt telefónu zase o niečo zmenšil priehlbinu v hlavnom displeji. Zaujímavé sú funkcie Galaxy AI. Ako jeden z nedostatkov by som označil nemožnosť plného využitia externého displeja na používanie všetkých aplikácií zase je potrebné nainštalovať aplikáciu Good Lock. Telefón používam na fotografovanie minimálne, tak že pre mňa sú fotoaparáty s vylepšeným softvérovým spracovaním obrazu výborné. Čítačka otlačkov prstov funguje dobre, trocha horšie je odomykanie tvárou, ktoré nie vždy funguje dobre. Celkovo je telefón rýchli a zvláda aj zložitejšie aplikácie a hry. Rozhranie One UI 8.0, postavené na Androide 16, prináša množstvo prepracovaných funkcií a nových možností.
včera
Fold 7 je revolucí v rámci vývoje skládacích Samsungů. Venkovní displej má konečně dostatečnou šířku na to aby posloužil na každodenní práci a není na každou činnost telefon otevírat. Velkým plusem je rozhodně i šířka zařízení které v ruce působí stejně jako běžný telefon.
včera - naposledy upraveno včera
včera
včera
včera