Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Recenze Galaxy Z Fold7, Z Flip7 nebo Z Flip7 FE – získej bonus za recenzi

(Téma vytvořeno: včera)
54 Zobrazení
CommunityBlogger
Samsung Official
Možnosti

banner fold.jpg

Pořídil sis nový Galaxy Z Fold7, Galaxy Z Flip7 nebo Galaxy Z Flip7 FE? Poděl se s námi o své zkušenosti a získej sluchátka Galaxy Buds3.

Co tě na zařízení nadchlo, co by mohlo být lepší a jak ti vyhovuje při každodenním používání?

Napiš nám do 31. 8. 2025, jaké jsou tvé první dojmy nebo zkušenosti z používání právě tady do komentáře s obsahem minimálně 200 znaků, zaregistruj recenzi přes aplikaci Samsung Members v sekci Výhody. Po dokončení registrace, provedení její kontroly a schválení bonusu nejrychlejším uživatelům, zašleme e-mail s postupem, jak za sdílenou zkušenost získat odměnu.

Všechny podrobnosti najdeš na stránce akce:

🇨🇿 https://www.novysamsung.cz/recenze-foldables7

🇸🇰 https://www.novysamsung.sk/akcia/recenzie-fold-flip

Těšíme se na tvoje postřehy. Recenze pomáhají ostatním s výběrem zařízení, a právě tobě mohou přinést skvělou odměnu.

Members_Nvuo4kR
First Poster
Možnosti

Ahojte, včera mi prišiel Galaxy Z Fold7 v nádhernej modrej farbe. Zariadenie je vysoko kvalitné spracované a príjemne sa drží v ruke pri používaní ci už v zatvorenom alebo otvorenom stave. Je to môj prvý otvárací telefon. Zatiaľ som veľmi spokojný a verím že budem aj naďalej . Ďakujem Samsung za vyborne odvedenú prácu. #Samsung ceska #Recenzia

0 Like
inženýr
Apprentice
Možnosti
Kolik to stojí.
0 Like
Sonny101
First Poster
Možnosti
Včera som dostal svoj nový Samsung Galaxy Z Fold 7 a musím povedať, som veľmi spokojný.
Môj predošlý mobil bol Samsung Galaxy Z Fold 4 a je to naozaj veľký upgrade, definitívne citeľne svižnejší, ľahší, tenší a kamery sú tiež značne lepšie.
Viem o zrušenej podpore pre S-Pen no úprimne, ja som jeden z ľudí, ktorí to nepoužívali aj tak, takže mňa viac trápi viditeľnosť vnútornej kamery, úprimne by som bol radšej, keby tam žiadna nebola, môžem predsa kedykoľvek použiť prednú alebo zadné kamery. 
Jedna vec, ktorú som veľmi v iných recenziách nevidel je, že tento mobil je celkom dosť ostrý, každý okraj mobilu pri jeho držaní cítim.

Ale na druhej strane, stále sa mi nechce veriť, aký tenký je! Konečne sa dá používať ako úplne normálny mobil keď je zatvorený a vzhľadom na to, aký je malý som aj prekvapený že sa ani tak neprehrieva. Je tam však malá nevýhoda, je tak šialene tenký že sa trošku ťažšie otvára, možno sa ho musím naučiť otvárať inak ako som zvyknutý z môjho Fold 4

#Samsungczsk #Recenzia
0 Like
Samery
Student
Možnosti
Z Flip 7 je už moje třetí skládačka a musím říct, že zatím moje nejlepší. Je lehčí, tenčí a lépe se mi na něm píše. Dokonce i přehyb je méně znatelný po přejetí prstem. Myslím že pokud bych se nesoustředila, asi bych ten předěl vůbec necítila. Prostě je to pecka. Tenhle model se samsungu vážně povedl. 
0 Like
beni33
First Poster
Možnosti

Toto je môj piaty telefón  modelovej rady Z Flip, mal som Z Flip1, Z Flip3 , Z Flip 5, Z Flip6 ani na jednom telefóne sa mi počas používania nepoškodil ohybný displej, len na Z Flip3 sa mi počas dvoch rokov používania dva krát odlepila fólia na displeji ale túto mi bezplatne vymenili v servise Samsung. Z Flip7 ma príjemné prekvapil veľkosťou vonkajšieho aj vnútorného displeja, tenšie rámčeky mu skutočne pristanú a vyzerá naozaj prémiovo, zmenili sa aj celkové rozmery telefónu a tento sa lepšie drží aj lepšie otvára. Ďalšou novinkou je zvýšená kapacita batérie, malým nedostatkom je možno nabíjanie, ktoré zostalo nezmenené 25 W cez kábel a 15 W bezdrôtovo  Veľmi príjemné pôsobia aj nové farebné varianty telefónu, hlavne verzia Coralred. Nový pánt telefónu  zase o niečo zmenšil priehlbinu v hlavnom displeji. Zaujímavé sú funkcie Galaxy AI. Ako jeden z nedostatkov by som označil nemožnosť plného využitia externého displeja na používanie všetkých aplikácií  zase je potrebné nainštalovať aplikáciu Good Lock. Telefón používam na fotografovanie minimálne, tak že pre mňa sú fotoaparáty s vylepšeným softvérovým spracovaním obrazu výborné. Čítačka otlačkov prstov funguje dobre, trocha horšie je odomykanie tvárou, ktoré nie vždy funguje dobre. Celkovo je telefón rýchli a zvláda aj zložitejšie aplikácie a hry. Rozhranie One UI 8.0, postavené na Androide 16, prináša množstvo prepracovaných funkcií a nových možností.

0 Like
Ivan722
Apprentice
Možnosti

Fold 7 je revolucí v rámci vývoje skládacích Samsungů. Venkovní displej má konečně dostatečnou šířku na to aby posloužil na každodenní práci a není na každou činnost telefon otevírat. Velkým plusem je rozhodně i šířka zařízení které v ruce působí stejně jako běžný telefon.

• +
  • Rozměry
  • Display
  • Zvuk
  • -
  • Baterie
0 Like
LucyRey
First Poster
Možnosti
Dlouho očekávaná novinka je tu a já si musela předobjednat rovnou exkluzivní mintovou barvičku - když už, tak už. A nemůžu se vynadívat 😍

Přecházím i Applu (důvody zmiňovat nebudu) a byla to správná volba. Všechno svižné a intuitivní. Ale vezmeme to postupně...

Proč právě Galaxy z flip7? Kvůli cestování potřebuji malý telefon ale zároveň na něm potřebuji řešit vše. Je malý, takže se vleze i do nízkých kapes u dámských kalhot, ale zároveň po otevření nabízí velký displej, kde lze pohodlně řešit práci, plánovat pěší trasy a další legrácky.

Přední displej 
Pro mě je to něco nového a naprostá pecka. Zakladní a nejčastější věci vyřeším bez nutnosti otevření telefonu. Pro více funkcí jsem si doinstalovala app Multistar Launcher. Díky tomu dostanu na malý displej více aplikací. 
Jediné co mi chybí - možnost používat přední displej při focení. Přeci jen je tam výkonnější foťák než u klasické selfie kamery a tady jsem kameru na přední displej hledala marně. Tak třeba příště 😉

Telefon vzhled 
Barva, jak už jsem psala, je naprostá pecka. Ještě mě lákal Coralred. Mint nakonec vyhrál. Telefon je neskutečně tenký a lehký. Používám original průhledný kryt, který telefon opticky nezvětšuje a nechá vyniknout barvě telefonu. Displej je jasný a má reálné barvy (v porovnání s původním telefonem, který má displej asi zažloutlý - nevim). Odezva dotyku je extrémně rychlá. Stejně tak čtečka na otisk prstů v odemykacím tlačítku a stejně tak odemčení pomocí obličeje reaguje lépe než u mého předchozího telefonu. 
Nemám tomu co vytknout 👌

Telefon funkce 
Měla jsem trochu obavy z androidu. Ale vlastně proč? Ve finále jeovladani velmi intuitivní pro někoho, kdo má android prvně v ruce. Taky dost podobné a možná lepší než u konkurenční značky. Budu si s telefonem ještě pár dní hrát, abych si ho vyladila maximálně k obrazu svému. Ale v cca 20 % baterie jsem připojila telefon na nabíječku a do úplného nabití prý něco málo přes hodinu a půl??? To jako vážně?😍 takextra rychlé nabíjení je pro mě velké plus! A s čím si aktuálně hraju a stále objevuju, tak jeAI. Možnostsmazat nechtěně objekty a osoby z fotek rovnou v telefonu během pár vteřin.Hledat zakroužkováním rovnou na displeji a opět během pár vteřin výsledek! To je pro mě úplně jiný svět. 
Co mi chybí -možnost přidat kalkulačku na rychlou volbu v notifikačním centru (zvyk z předchozího telefonu)

Suma sumárum - telefon nedám dlouho (nikdy) z ruky😁👌
Maruska88
First Poster
Možnosti
Krásný telefon, červená barva je ve skutečnosti zajímavější než na originálních obrázcích od Samsungu, je to kombinace tmavšího malinově červeného kovového rámu a matné světlejší korálově červené zadní části. Je tenký, váha tak akorát, příjemně se drží a ovládá, při složení nikde nic neodstává a perfektně sedí. Fotoaparát je svižný, jen barvy fotografií jsou málo kontrastní, spíš zašedlé a působí bledě a matně - oproti S25 Ultra. Úplně neocením ani zvětšení předního displeje, stejně jej z části zakrývají čočky fotoaparátu, nemá dle mě oproti Flip 6 moc velkou využitelnost. Výhodou je naopak zvýšení kapacity baterie. Určitě se nevyplatí upgrade z Flip 6 na Flip 7 - příliš málo vylepšení. Celkově je to však velmi povedený, stylový a kvalitní telefon. 👌🌸
0 Like
PetrKM
First Poster
Možnosti
Jsem velký fanoušek telefonu Samsung typu Fold a předtím i Note. Pred tímto Foldem 7, který vlastním od včerejška. Jsem měl Fold 3 a plně ho používal téměř 4 roky a k mé plně spokojenosti, kde jsem ho jako technik používal k práci. A už více jak rok se těším na tento nový model a jsem velmi nadšený. Telefon je krásný, tenký, lehký, mám krásnou modrou verzi. Paměť 1TB z 16 MB RAM je úplně skvělá kombinace a telefon je nadherne rychlý. Vnější displeje je o mnoho větší než předešlý a je to jak plnohodnotný telefon a navíc k tomu rozkládací. Moc se těším na všechny, které mi telefon bude nabízet i také na AI funkce, které mi usnadní používání a další nové zážitky. Jsem velmi rád, že jsem si počkal na tento model jsem nadmíru spokojený. Myslím že i baterie bude dostačující, předchozí model jsem nabijel jednou denně a nový vydrží jistě déle, takže se kapacity baterie neobávám. V podstatě jsem telefon po unpacked objednával cca hodinu potom a teď když ho držím v ruce, tak jsem nadšený. V rozloženém stavu není ohyb prakticky vůbec vidět a z telefonu se opravdu stavá malý tablet, ktery mě v mé prací velmi pomáhá, jak prohlížení fotek tak i technických výkresů. Moc povedený produkt a myslím, že se bude velmi dobře prodávat. Skvělý výrobek!!!
0 Like
Sebastian_13
First Poster
Možnosti
Mám řadu Flip od 3 a evoluce je znát každým rokem, u Flipu 6 jsem si myslel, že je skvělý a evoluce byla vcelku výrazná, ovšem Flip 7 je jiná liga. Vnější displej je úchvatný, I když při porovnání s Flipem 6 jsou rámečky fotočoček o něco větší, což je škoda, protože by se dalo z displeje dostat ještě více. Ohyb v kloubu už je opravdu téměř nepostřehnutelný. Větší baterie je jen bonus spolu s ergonomicky lepšími rozměnry. 
0 Like