Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Premiová služba Moje Galaxy - novinky od 1.5.2018

(Téma vytvořeno: 02-05-2018 09:55 AM)
1077 Zobrazení
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím členy komunity :handshake:,

mám pro Vás novinky, týkající se naší premiové služby Moje Galaxy.

mojegalaxy.PNG

Od 1.5.2018 se mění některé podmínky služby, a to konkrétně:

• Na základě Vašich ohlasů přibyla možnost využít službu Moje Galaxy i v případě, že Váš telefon již není v záruce nebo je mechanicky poškozen, a to pro veškeré modelové řady Samsung Galaxy/Samsung Note. Postup a veškeré informace naleznete zde.
  • Samsung Galaxy S7 a S7 Edge již nepatří mezi naše premiové telefony, využití služby Moje Galaxy pro řadu Galaxy S7 je nyní zpoplatněno.

A pro zopakování pár vět o tom, co služba Moje Galaxy přináší:

ico_1.png

Je Vám k dispozici speciální bezplatná infolinka, kde Vám kolegové poradí s veškerým nastavením, technickými problémy nebo i informacemi, v jaké verzi a kde telefon zakoupit.

ico_2.png

Výhoda pro ty, kteří nemají zrovna čas cestovat do servisu, v případě porouchaného telefonu. Jednoduše Vám ho odvezeme do servisního střediska a opět přivezeme zpět. Po dobu opravy Vám samozřejmě zapůjčíme náhradní telefon.

ico_3.png

Přineste Váš telefon do našeho zákaznického centra v Praze, Brně i Ostravě, opravíme Vám ho na místě, nejdéle do 1 hodiny od započatí opravy, pokud závada dovolí. Nebudete muset čekat ani jeden den a funkční telefon si odneseste rovnou s sebou.

Pokud máte jakékoli dotazy, tak sem s nimi :winking-face:

1 Odpovědět
JacobInDaHouse
Pathfinder
Možnosti

Mám zkušenosti, funguje to rychle a pohodlně. Jen bych si dovolil doplnit, že na Moje Galaxy je hlavní to, že na lince není automat,  jste spojování přednostně přímo na technika, s čímž jsem se u žádné konkurence nesetkal. Dovolat se na O2, UPC, Vodafone a Sony je opravdu na celý den.