Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Pozvánka do Samsung zóny na Pohoda Festival 2024

(Téma vytvořeno: 10-07-2024 07:08 AM)
234 Zobrazení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Ahoj Community 😉

Len prednedávnom nám oficiálne začalo leto a k letu neodmysliteľne - okrem vody a tepla - patria aj festivaly a zábava. :sun-with-face: :party-popper: 🤘

A už tento štvrtok, t.j. 11.07.2024, svoje brány otvorí najpopulárnejší festival na Slovensku – Pohoda Festival 2024.

Okrem veľkého množstva zábavy a interpretov z celého sveta, nájdete tento rok na festivale Pohoda aj stánok spoločnosti Samsung - tzv. SAMSUNG ZÓNA - kde si okrem oddychu a zábavy budete môcť vyskúšať najnovšie produkty a hlavne naučiť sa pracovať s Galaxy AI, ktorá sa za posledných pár mesiacov stala veľmi obľúbenou a dôležitou funkciou zariadení Galaxy 👍

One UI 6.1 & Galaxy AI: Podělte se s námi o vaše zkušenosti 

Nová éra prichádza - Galaxy AI (S24 Series) 

23PeterK_0-1720588048473.png

Okrem iného sa budete môcť stretnúť aj s rôznymi známymi osobnosťami, či s našimi kolegami, ktorí vám ukážu rôzne tipy a triky vašich zariadení 😍

Samsung zóna na Pohoda Festival 2024 

Kde hľadať stánok Samsungu na Pohode?

Tento rok nájdete Samsung zónu hneď vedľa Orange stage-u a Orange zóny 

Samsung zóny vyznačená na obrázku v ľavom dolnom rohuSamsung zóny vyznačená na obrázku v ľavom dolnom rohu

Mapka Pohoda Festival 2024 

V prípade, že sa teda niekto z vás chystá na festival Pohoda, rozhodne sa nezabudnite zastaviť v Samsung zóne! A ak tak prípadne urobíte, podeľte sa s nami o fotografie a zážitky. A to kľudne ako z Pohody, tak aj z návštevy Samsung zóny. Kľudne môžete aj priamo pod tento príspevok do komentárov 🙂

V prípade, že by ste niekto mal záujem sa osobne stretnúť konkrétne s mojou maličkosťou, neváhajte sa ozvať alebo napísať. Ja osobne Vás síce v Samsung zóne neprivítam (tam sa o Vás dostatočne postarajú iní kolegovia ), na Pohode sa nachádzať budem. Určite už nejako vymyslíme, ako sa aspoň na pár minút stretnúť a prehodiť pár slov. Rovno možno aj o novinkách predstavených na zajtrajšom Galaxy Unpacked 2024  👍

Vidíme sa s niekým na Pohode? Letu, Samsung novinkám a pohode (ako festivalovej, tak aj duševnej) zdar 😉

2 Odpovědi
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Ak sa niekomu podarí zájsť na Pohodu do Samsung zóny, dajte vedieť 😉

0 Like
R15k0
First Poster
Možnosti

Bol som tam a aj som sa zapojil do sutaze