Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Pamatujete si na svůj první Samsung? Podělte se o své vzpomínky!

(Téma vytvořeno: včera)
138 Zobrazení
Luizien
Moderator
Moderator
Možnosti

Vzpomínáš si na svůj úplně první Samsung? Možná to byl legendární Galaxy S z roku 2010 s 4" Super AMOLED displejem a 5MPx fotoaparátem, který odstartoval éru chytrých telefonů . Nebo jsi začínal s klasickým tlačítkovým modelem, jako byl SGH-600 z roku 1998, který byl jedním z prvních GSM telefonů Samsungu.

Každý z nás má svůj příběh s prvním telefonem – ať už šlo o véčko, slider nebo první dotykový model. Jak dlouho ti vydržel? A co tě na něm nejvíc bavilo?

👉 Poděl se s námi v komentářích: Jaký byl tvůj první Samsung a jaké na něj máš vzpomínky? 💬📸

13 Odpovědi
Michal686
Voyager
Možnosti
Moj prvý Samsung bol model : Jet S 8000.
Prochor48
Helping Hand
Možnosti
Přechod z Nokie na Samsung galaxy mini. To byl můj první "chytrý " mobil.
BROSS13
Journeyman
Možnosti
Já mě galaxy Trend Plus a to byla tragedie, hotová sekačka a sám se několikrát denně restartoval a kolikrát se na něj nedalo dovolat i když byl signál.
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Pekný deň,D-900i.😉🖐US1gRFTaiV.jpg
MPdriver
Pioneer
Možnosti
Můj první samsung byl S8 teda aspoň si myslím,že to tak bylo 😁 to bylo super. Ještě tenkrát fungovalo legendární fórum sgalaxy.cz a tam jsem se hodně našel. Mohl bych říct, staré zlaté časy. 😅 Rád vzpomínám.
Jhsoftserv
Helping Hand
Možnosti

Môj prvý Samsung Galaxy S3 I9300 16GB

Jhsoftserv_0-1747412716014.jpeg

1. Samsung S25 Ultra 12GB / 1TB, Titanium Gray, Android 15, One UI 7.0, S938BXXS3AYDA + Galaxy Buds3, Amazfit GTR 47, Stainless Steel, 1.3.8.04
2. Oneplus 6 8/256 GB, Android 15, lineage 22.2, 3. Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Android 15, lineage 22.2

Jh.soft.serv - 14 phones - 1/2 years cycle rate - 21.43% conservation
Sestbit
Pathfinder
Možnosti
Note 3, první foto s ním 😀j507VcIyMk.jpg
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím Members,   

Můj první Samsung byl Samsung i8910 HD, po HW stránce skvělý přístroj,  ale ten Symbian... a pak přišel Galaxy S1 😍

Omnia-HD-tb.jpg

fajnsnek2
Daznael
Navigator
Možnosti
Galaxy S1 a bavilo mě si v jednom kuse flashovat různé custom rom protože Samsung byl v té době v aktualizacích naprosto tragický 🤣