Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

🚀 Kdybyste si mohli přidat jakoukoli novou funkci do telefonu, co by to bylo?

(Téma vytvořeno: 08-04-2025 09:53 AM)
162 Zobrazení
Luizien
Moderator
Moderator
Možnosti

Co vám na telefonech pořád chybí? Je nějaká funkce, kterou byste si přáli, ale zatím ji žádný model nenabízí - jaká by to byla ?

Možná byste ocenili SOS režim na vymluvení z trapné situace – stačí kliknout a telefon automaticky zazvoní s hláškou: „Promiň, musíš odejít, doma ti přetéká pračka!“ 😅 Může to být i funkce, která vás při prokrastinaci automaticky odhlásí ze sociálních sítí!

Buďte kreativní! Jakou futuristickou nebo praktickou funkci by měl váš vysněný telefon mít? 💡📱

8 Odpovědi
Antonio181
Pioneer
Možnosti
Aktualizace na ui 7 😄
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Rozhodně Face ID, otisk prstu jak optický, tak ultrazvukový je děs. Mám S23+ a fakt hrůza. Stačí mít suchý prsty, nebo něco dělat... prostě nemít ideální prsty a boj se dostat do telefonu. Mám rád Android, ale s otiskem prstu si připadám jak s nějakou no name hračkou telefonu.
PatrikSuc
Helping Hand
Možnosti
Asi tak no jedine to chcem
0 Like
Zet721
Pioneer
Možnosti
Chtěl bych se jednoduše dostat na zapnutí rychlonabíjení.
VoidLord
Pioneer
Možnosti
Asi by se mi libila moznost 3d displeje nebo nabijeni do 15 minut by se hodilo
Luizien
Moderator
Moderator
Možnosti

@Antonio181 @PatrikSuc 
Aktualizace je plánována přibližně na 10. dubna, nicméně její zavádění probíhá postupně. Do některých zemí tak může dorazit s menším zpožděním. Buďte prosím trpěliví, aktualizace dorazí určitě v nejbližších dnech.😊

0 Like
Fext
Pioneer
Možnosti
No, nějaký SOS režim, který by generoval po nějaké době na pozadí nějaký nespecifický poplach, by vůbec nebyl špatný, mám ve svém okolí lidi, se kterými je každý hovor na hodinu (doslova). A já tu hodinu dost často opravdu nemám. 🤔 Ale zas jsou to lidi, kterým ten telefon zvednout chci.
Já vím, zní to jako vtip, ale vážně by se taková funkce občas hodila (s patřičnou randomizací časového intervalu, aby to nebylo podezřelé).
SnakeSK
Voyager
Možnosti
@Luizien - fake call samsung ma uz roky, akurat pre nase CSC nie je akivny :). Kazdopadne pouzivam ho uz roky. Presne na blbe situacie