22-10-2018 11:55 AM - upraveno 30-10-2018 02:10 PM
Ahoj,
o víkendu 20. – 21. 10. 2018 probíhal v Brně veletrh Datart Expo. Využil jsem tedy této příležitosti k setkání se s @Libb, @Anonymous User a @vvllaaddaa a jel se tam podívat.
Veletrh Datart Expo nebyl akcí, která by se mohla velikostí srovnávat s mezinárodními veletrhy – viz např. report z IFA v Berlíně :-), ale i tak zde na jednom místě bylo okolo 80 značek.
Hlavní výhodou těchto veletrhů má být především možnost vše si osahat, vyzkoušet a zeptat se na stáncích na vše, co Vás zajímá.
Při vstupu na tento veletrh jsme navíc dostali slevový katalog s různými vouchery na slevy výrobků a to se také počítá 🙂
V závěru to byla celkem příjemná akce a milé setkání s přáteli. Níže přikládám několik fotografií.
Galaxy A7
Galaxy A7 - focené v jeden okamžik ze stejného místa. Vlevo fotografie s použitím zoomu a vpravo fotografie s širokoúhlým režimem
4 čočky fotoaparátu na Galaxy A9
Galaxy Watch
o 22-10-2018 12:03 PM
Měl jsi tam dát tu svou fotku místo té poslední
Jinak souhlas, akce to byla povedená, lidi u stánků nesměs dobře věděli o čem mluví, byli příjemní. A že to byla menší akce? To ani nevadilo, aspoň to šlo celé projít v klidu za rozumnou dobu a ještě pak zbyl čas na to, dát si hambáč
P.S. Někteří jsme dostali kromě slevových kupómů i bezdrátová sluchátka, heč!
o 22-10-2018 12:12 PM
Díky, ale zase až tak mediálně se ukazovat nemusím...
22-10-2018 12:42 PM - upraveno 22-10-2018 12:50 PM
Povedená akce, mně se nejvíc líbilo to setkání se členy komunity a také jsem ocenil, že počet návštěvníků nebyl příliš vysoký (alespoň dopoledne) a vše bylo možné si vklidu prohlédnout a vyzkoušet. Mimo jiné mně padl do oka Samsung J6+, kombinace červené a černé není na trhu moc a hlavně umístění čtečky na boku by mohlo být dobře použitelné.