AKTUALIZACE:
České zastoupení společnosti Samsung se nakonec k problému postavilo čelem a našlo individuální řešení, jak po přechodnou dobu ještě zpětně bonus získat. Pokud jste se dostali do podobné situace, postupujte podle návodu v
tomto článku. Neberte to však prosím jako návod do budoucna, nadále platí, že pokud kupujete zboží na webovém obchodě Samsung a chcete získat bonus k nákupu, musíte jej uplatnit před koupí.
Tímto bych rád poděkoval uživateli
@Libb za jeho velkou pomoc a společnosti Samsung za vyřešení problému.
PŮVODNÍ PŘÍSPĚVEK:
Dobrý večer všem,
máme tu potenciální problém, před kterým bych chtěl varovat.
Samsung webový obchod změnil pravidla pro výkup zařízení a nově už není možnost o cashback s výkupem požádat dodatečně přes novysamsung.cz (servisováno Mobil pohotovostí). Byť v seznamu partnerů je stále Samsung obchod uveden (viz screen níže), v dalším kroku žádosti vám jej už aplikace nenabídne.
Takže pozor, pokud kupujete zařízení z oficiálního webového obchodu Samsung, uplatněte slevu na výkup před koupí, čímž musíte ale výkup řešit přes Foxway (o stížnostech se tu už psalo dost). Přes Mobil pohotovost to již nejde a přijdete zbytečně i o bonus k výkupu...
Koupil jsem telefon před 10 dny, kdy to ještě šlo, dnes chtěl vyplnit cashback, ale ten už zadat nelze. Na infolince mi bylo řečeno, že mám smůlu, že jsem měl o to požádat před koupí. Nicméně si nechali ještě nějaký čas na ověření mého požadavku. Spíš si ale myslím, že jsem o bonus k výkupu (4000 Kč) přišel.
@Eazy Prosím, smažeš svůj starší článek, kde popisuješ, že jsou 2 možnosti výkupu? Bohužel to již neplatí a mohlo by to být pro někoho zavádějící.