Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Community Blog

Novinky a tipy o Samsung produktech

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

🎧 Pecky nebo špunty? To je oč tu běží! Galaxy Buds3 a Galaxy Buds3 Pro 🎧

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den Samsung Members,

Jako správní fanoušci jistě víte, že dnes je velký den D a společnost Samsung v rámci akce Galaxy Unpacked představila velkou řadu novinek – nové skládací modely, hodinky a dlouho očekáváná sluchátka Galaxy Buds3 a Galaxy Buds3 Pro. Dojmy přímo z Paříže přinese přímo kolega @potasm ve své serii článků, takže určitě doporučuji přečíst.

[SMC-Diary}#1 Members Star v Paříži - Samsung Community

Osobně jsme se bohužel Unpacked zúčastnit, ale měl jsme možnost se zúčastnit tajného představení nových produktů, samozřejmě pod podmínkou mlčenlivosti. Ale máme tady 10.7.2024 15:00 a infomační embargo pominulo, takže se s Vámi mohu podělit o dojmy a informace. Já se konkrétně zaměřím na sluchátka, protože na ta se dlouhodobě zaměřuji.

Pokud Members sledujete, tak v minulosti jsem otestoval prakticky všechna sluchátka Galaxy Buds.

Uživatelské PREVIEW Galaxy Buds+ - Samsung Community

🎧Galaxy Buds2 – když na velikosti záleží 🎧 - Samsung Community

Galaxy Buds Pro – Nejlepší sluchátka, co Samsung zatím vyrobil - Samsung Community

🎧Galaxy Buds2 Pro 🎧 - Vydařená evoluce - Samsung Community

Jediný model, který jsem nestihl otestovat jsou sluchátka Galaxy Buds FE, ale k nim se pravděpodobně časem také dostanu. Sluchátka Samsung jsou u mě velice oblíbená, a to nejen díky vysoké kvalitě, ale zejména díky bezproblémové konektivitě v rámci ekosystému zařízení Samsung. Galaxy Buds2 Pro jsou stále skvělá sluchátka, ovšem už jsou na trhu téměř 2 roky a nástupce už by to trochu chtělo. A Samsung to vzal od podlahy a po letech zaběhlý design kompletně změnil. Pojďme se na nově představená sluchátka podívat.

Galaxy Buds3

Rozměry: 18,2 mm x20,3 mm – sluchátka, 58,9 mm x 48,7 mm – krabička
Hmotnost: 4,9g sluchátko, 46,5g krabička
11 mm dynamický driver, 3 mikrofony
Odolnost IP57
Bluetooth 5.4
Cena: 4.490 Kč

236899_0.jpg236897_0.jpg

Prvním představeným modelem jsou sluchátka Galaxy Buds3.  Po téměř 4 letech se setkáváme s nepřímím následovníkem oblíbených sluchátek Galaxy Buds Live. Sluchátka v době svého vydání působila poněkud kontroverzně díky svému osobitému designu připomínajícímu fazolky. O nejpopulárnější model se pravděpodobně nejednalo, ale osobně za mě šlo o nejlépe sedící sluchátka, která měla i skvělý hudební projev.

236892_0.jpg236891_0.jpg

Jedná sice o sluchátka tzv. špuntové konstrukce, ale s předchůdcem nemají společný už ani tvar krabičky. Díky nové ergonomii by nová sluchátka měla lépe sedět v uchu a díky většímu měniči nabídnout také lepší zážitek z poslechu hudby. Konečně jasná volba pro ty uživatele, kteří neholdují špuntům.

Galaxy Buds3 Pro

Rozměry: 18,1 mm x19,8 mm – sluchátka, 58,9 mm x 48,7 mm – krabička
Hmotnost: 5,4 g sluchátko, 46,5g krabička
10,5 mm dynamický duální driver, duální zesilovač 3 mikrofony
Odolnost IP57
Bluetooth 5.4
LED světelný indikátor
Cena: 6.190 Kč

Vlajkový model, který bude zajímat většinu uživatelů. Ani tady oproti předchůdci nezůstal kámen na kameni. Nový tvar sluchátek, nová krabička s průhledným víčkem, nové indikační diody ve sluchátkách. Nový design sluchátek bude patrně to, co bude budit největší kontroverzi, protože svým novým designem připomínají sluchátka jiné značky. Druhou stránkou věc je praktická stránka designu. Nové provedení sluchátek nabídne výhody jak z ergonomického hlediska, tak i z možností umístit do sluchátka větší měniče pro lepší kvalitnější hudební projev. Díky dvojitému zesilovači bude reprodukce kvalitnější a věrnější.

236915_0.jpg236914_0.jpg

Z hygienických důvodů jsem bohužel neměl možnost sluchátka vyzkoušet, ale v okamžik, kdy čtete tento článek, tak mám svůj kousek modelu Galaxy Buds3 Pro objednaný, takže se můžete těšit na recenzi. Oba modely sluchátek budou dostupná v bíle a stříbrné variantě, přičemž zatímco bílá varianta je lesklá, v případě stříbrné varianty se jedná o matné provedení. Pokud si sluchátka objednáte v rámci předobjednávek, tak Vás čeká jako bonus ochranný kryt na sluchátka po registraci na www.novysamsung.cz

236906_0.jpg236904_0.jpg

Tak co, na který model sluchátek Galaxy Buds3 se těšíte a budete novinky kupovat? Podělte se s námi v komentářích pod článkem.

Pěkný den

fajnSnek

IMG-20240710-WA0034.jpg

IMG-20240710-WA0045.jpg

IMG-20240710-WA0042.jpg

IMG-20240710-WA0041.jpg

IMG-20240710-WA0038.jpg

IMG-20240710-WA0034.jpg

23 Poznámky