Novinky a tipy o Samsung produktech
Autor: Monika Jiříková
Poznejte unikátní režim Dětský dům, který je exkluzivně dostupný na všech telefonech a tabletech Samsung. Podpořte rozvoj vašich dětí interaktivním prostředím, kde je na cestě za dobrodružstvím a objevováním doprovodí partička veselých postaviček. Pouze vy rozhodujete o tom, k jakým aplikacím, webovým stránkám, kontaktům či fotografiím budou mít vaše děti přístup. Vše snadno a rychle nastavíte v Rodičovské kontrole. Unikátní bezpečné dětské prostředí, které budete mít plně pod kontrolou, si oblíbí celá vaše rodina.
Složitá instalace není třebaPrvní spuštění je velmi jednoduché
Aplikace Dětský dům na vás již čeká v novém telefonu nebo tabletu. Aby se vaše dítko mohlo ponořit do fantastického světa zábavy, hraní a učení, stačí vám k tomu pouze několik jednoduchých kroků. Přejeďte prstem dolů pro otevření panelu rychlého spuštění a klikněte na ikonu Dětský dům. Otevře se uvítací okno s tlačítkem Další. Po jeho stisknutí nastavte svůj PIN kód – jestliže máte svoje zařízení zabezpečené zámkem, není třeba ho vytvářet. Nyní už se vám (a především vašim dětem) otevírá brána neomezeného objevování.
Rodičovská kontrolaNastavení časových limitů, nebo kontrola aktivity, jsou velmi přehledné a uživatelsky přívětivé.
Pro svoje děti chceme jen to nejlepší. Nedopusťte, aby se to vaše stalo obětí kyberšikany. Prostřednictvím Rodičovské kontroly, kterou najdete pod třemi tečkami v pravém horním rohu, můžete snadno nastavovat a rozlišovat časové limity hraní pro všední dny a pro víkendy či vytvářet individuální profil pro každé dítě. K dispozici máte přehlednou historii naposled používaných aplikací, čas s nimi strávený, nástěnku jejich výtvorů a v neposlední řadě i obchod Galaxy Store pro děti. Zde najdete rozmanitou nabídku neplacených i placených aplikací vhodných pro dětské uživatele. Ať už je tedy vaše dítě nadané na matematiku, kreslení či zpěv, vždy najdete tu správnou aplikaci pro jeho rozvoj.
Kdo si hraje, nezlobíKdo si hraje, nezlobí. Děti si své nové přátele zamilují.
Hravé dětské prostředí vás přivítá přednastavenými funkcemi, jako jsou Můj telefon, Můj fotoaparát, Moje Galerie, Můj prohlížeč a šest barevných ikonek her, kterými provede vaše děti stylový Crocro, snaživý kuchař Cooki, hudebnice Lisa a tvůrčí Bobby.
Můj telefon
Díváte se vyděšeně do historie hovorů a nemůžete uvěřit vlastním očím. Jméno vašeho šéfa vidíte hned několikrát! Dětský dům myslí i na tyto situace, a proto ho vybavil funkcí Můj telefon. Stačí otevřít příslušnou ikonku, ťuknout na + v pravém horním rohu, zadat váš PIN kód a přidat do seznamu vašeho dítěte třeba maminku, tatínka, babičku a další kamarády. Ostatní kontakty pro něj zůstanou neviditelné.
Můj fotoaparát
Půjčuje si vaše ratolest telefon, aby vyfotila to roztomilé štěně vašeho souseda, berušku na dlani či se bavila nad vtipnými selfies se svými kamarády? Dětský dům je plný kreativních možností a nekončící zábavy. Nechte je zvěčňovat krásu světa kolem nich – k dispozici jim bude fotoaparát se zábavnými efekty a nálepkami. Všechny vytvořené fotografie a videa se pak automaticky uloží do aplikace Moje Galerie a zároveň do nové složky ve vaší Galerii. Děti však uvidí pouze svoje fotografická díla, vaše jim zůstanou skrytá.
Zcela bezpečné prostředí pro vaše děti. Od hovorů, přes internet, až po zábavu.
Můj prohlížeč
Internet je dnes plný nástrah a nebezpečného nebo nevhodného obsahu pro děti. Dětský dům disponuje praktickou funkcí Můj prohlížeč, ve které mají vaše děti přístup pouze k vámi schváleným webům. Jednoduše klikněte na ikonku Nový web a zadejte název a adresu webu. Na závěr vyberte některou z pestré nabídky barevných ikon pro ještě snazší orientaci při hledání té správné internetové stránky.
Přátelé Crocro Vesnička
Naši animovanou vesničku si vaše dítě zamiluje hned při prvním objevování. Čeká na ně interaktivní několikapatrový dům, jehož vzhled mohou sami utvářet, a rozvíjet tak svoji představivost a kreativitu – stačí kliknout na ikonku v levém dolním rohu. Objevíte ve svém dítěti skrytého architekta nebo designéra?
V každém patře nová dobrodružství
Oblékněte si svého Crocro
Stavěním obydlí pro čtveřici přátel však zábava nekončí. Přízemí domu zavede vaše děti do šatny krokodýla Crocro, kde ho mohou obléknout od hlavy až k patě. K dispozici jim je široká nabídka svršků, klobouků a také různé barvy a motivy kůže. Možná že právě na vaše dítě čeká kariéra módního návrháře.
Nakrmíte hladového Cookiho?
V prvním patře domu najdou děti kuchyni s hladovým Cookim. K dispozici jim jsou tři hry, ve kterých ho mohou nakrmit dobrotami, ovocem a rybami. Všechny hry podporují rychlost a bystrost.
Tohle vypadá na pořádnou zábavu.
V koupelně s Bobbym
Pravidelná hygiena by měla být přirozenou součástí každého člověka. Svoje děti učíme základním hygienickým návykům od útlého věku, a proto ve druhém patře domu najdou koupelnu s naším Bobbym! Děti se budou starat o čištění jeho zubů, mytí a sušení. Péče o zvířátko podvědomě podporuje jejich vlastní hygienické návyky – hravě a nenásilně.
Tančete s Lisou a jejími přáteli
V posledním patře Dětského domu si vaše děti užijí také pohyb a hudbu. Čeká na ně čtveřice tanečních parketů, ve kterých si zatančí se všemi našimi hrdiny. Stačí vytvořit veselé selfie, které se stane součástí animovaného zvířátka. Bavit se budou děti i celá vaše rodina.
Bobbyho plátnoJe jedno kolik je vašemu dítěti. I ti nejmenší si malování užijí.Dětský dům v sobě ukrývá také výtvarnou dílnu, kde mají děti k dispozici širokou nabídku malířských potřeb, barev a omalovánek. Kreslit můžou dokonce do písku a obrázky lze vyšperkovat originálními veselými razítky. Vytvořené obrázky se automaticky uloží a promítnou ve vaší Rodičovské kontrole.
Hudební skupina LisyNejenom hudební nástroje, ale také různé zvuky čekají na prozkoumání.
Naše milá Lisa je milovnicí hudby a vaše děti provede světem nejrůznějších zvuků. Připravila pro ně čtyři oblasti – zvuky hudebních nástrojů, zvířat, dopravních prostředků a lidského těla. Učit se nové věci pomocí hry je nejefektivnější způsob vzdělávání dětí. Aplikaci mohou děti navíc využívat také jako hudební přehrávač. Stačí jednoduše vytvořit playlist s jejich oblíbenými písničkami.
Video Cooki
Je cestování s dětmi nad vaše síly? Zabavte je během cesty svými vlastními videi anebo třeba pohádkou. Stačí rozkliknout ikonku Video Cooki a jednoduše je přidat. Od teď si budete cestování s dětmi užívat. A oni také.
Můj kouzelný hlasNahrávání vlastního hlasu a následné přehrávání s efekty je..... velmi efektní.
Pod ikonkou Můj kouzelný hlas najde zábavu celá vaše rodina. Stačí stisknout červené tlačítko nahrávání hlasu a zazpívat písničku či namluvit vtipný text. Pětice animovaných postaviček se pak postará o originální mutaci vašeho hlasu.
Dobrodružství Crocro
Crocro – vůdce naší animované party – vezme vaše děti do fantastického světa plného dobrodružství a kouzel. Principem hry je ukázat hlavnímu hrdinovi správnou cestu pomocí značek tak, aby došel do svého cíle.
Nahoru, dolů, doleva, doprava. Zvládnete dojít do cíle?
Nechte vaše nejmenší unášet se vlastní zvědavostí při plnění úkolů, které rozvíjí jejich představivost, osvojují kritické myšlení a způsoby řešení problémů.
Dětský dům je bezpečné prostředí pro vaše děti i pro citlivý obsah vašeho telefonu či tabletu. Lze ho nainstalovat na váš přístroj, ale samozřejmě také na vlastní zařízení dítěte pro kontrolu jeho bezpečného využití. Unikátní prostředí nabízí přehledné statistiky o denním využití, zobrazuje poslední aktivity, nové výtvory a herní úspěchy. A co vaše děti? Mají si kde hrát?
Zde mohou přidávat komentáře jen registrovaní uživatelé. Pokud už jste se zaregistrovali, přihlaste se. Pokud jste se ještě nezaregistrovali, zaregistrujte se a přihlaste se.