06-02-2021 09:06 PM
Sveiki!
Ir S20 FE Exynos telefons, pirkts Latvijā no LMT.
Jautājums smieklīgs bet nu kā ir tā ir.
Vai šim telefonam ir pieejamas AR Zone app un AR Emoji Stickers app?
Viss ko es atradu netā ir manual bet tas ir tikai priekš 5G versijas kas cik saprotu Latvijā netiek pārdota. Tur rakstīts ka jābūt šai funkcijai bet sekojot instrukcijai Camera app nerāda šo ''fišku''. Atradu vienā UK operatora saitā manual kā šo funkciju ieslēgt/izmantot - principā tāpat kā 5G versija manual. UK cik saprotu arī šis telefons oficiāli tiek pārdots ar Exynos čipu.
Vēl mēģināju ''tupa'' no sava Tab S6 LTE, pirkts no Tele2, nosūtīt linku uz aplikāciju Galaxy Store. S20 FE parādīja - system prompt - Šis saturs nav saderīgs ar jūsu tālruņa operētājsistēmu.
Šīs aplikācijas funkcijas nav pieejamas S20 FE uz Exynos čipa, kur tas būtu rakstīts? Tas ir ''bug''?
Thanks!
06-02-2021 10:34 PM – rediģēja 06-02-2021 10:38 PM
Dīvaini. Exynos problēma tā noteikti nav ,paskatījos un man uz note 20 ultra exynos viss strādā. Procesors tas pats kas tev. Visticamāk kaut kas nojucis. Vari pamēģināt no sava Tab s6 (Kuram cik noprotu aplikācija uzstādīta) izmantojot "APK extractor (play store atradīsi) " uztaisīt AR zone apk insalāciju un pārsūtīt to uz savu telefonu. Vai arī vienkārši atrodi kur uzticamā vietā lejupielādēt AR Zone apk failu.
P.S Tikko pamēģināju atrast programmu galaxy store un tā dīvainā kārtā nemaz nav atrodama , visticamāk kaut kas ar reģioniem vai kas tāds. Man AR zone jau nāca ieinstalēta kad pirku. Es domāju ,ka mierīgi instalē ar apk failu un viss aizies