04-12-2022 12:41 AM
Labvakar forumā.
Šodien, jau atkal kārtējo reizi manam telefona aizsargstikliņam parādījās burbuļi. Man nepatīk tie burbuļi uz stikliņa.
Šo aizsargstikliņu neilgā laika posmā mainu jau 3 reizi. Stikliņu pirku veikalā, mainīja pats pārdevējs.
Sākumā viss skaisti, bet pēc laika parādās burbuļi.
Varbūt šeit forumieši man var dot padomu-kur reizi par visām reizēm iegādāties kvalitatīvu aizsargstikliņu telefonam?
06-12-2022 11:53 PM
@Krisha112 Varu protams padzīvot ar burbuli uz stikliņa, nav jau tik traki, bet gribētos nopirkt kvalitatīvu un aizmirst par burbuļiem.
Bet tā līme ir droša? Nesabojās telefona ekrānu?
06-12-2022 11:54 PM
Visdrošāk nopirkt kvalitatīvāku,pat ja nedaudz dārgāk.
07-12-2022 12:16 AM
@Inetali Pa 20eur nu ne visi vienadi. es šo perku burbuļi nav savam s20 pirku vispar pa 50centi gabala https://220.lv/lv/mobilie-telefoni/aksesuari/citi-aksesuari/aizsargpleve-telefonam-samsung-galaxy-s2...
07-12-2022 05:24 AM
Kā galīgo variantu varu ieteikt nelikt stikliņu vispār 😀
Man stikliņu līmēšanas ēra beidzās līdz ar brīdi kad iegādājos s8. Ekrānam apmalītes pamatīgi nolocītas un ko nu. Nezinu kādu pirkt un kādu līmēt. 😀 Tā arī pieradu bez un ja godīgi nekādu problēmu. Švīkas uz ekrāna minimālās un sasitis vēl nekad neesmu.
07-12-2022 09:56 AM
@Inetalitas šķidrums, kas nāk līdzi neko nebojā, vairāk ir kā aizsargs, lai pilnībā nekas netiktu starp aizsargstiklu un ekrānu, kā arī izdzen visus liekos burbuļus ārā Es saku, tādus sūtam un nekāda vaina, citreiz pat pasūtam vairākus ar domu, ja nu gadījumā nesanāk uzlīmēt taisni, tā cena ir tik smieklīga, ka var arī tā darīt