Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nelze přidat TV

(Téma vytvořeno: 01-08-2019 06:40 PM)
901 Zobrazení
illy76
Explorer
Možnosti

Ohledně aplikace smartthings... moji starší televizi (UE55KU6092UXXH) to nyní ukazuje pouze jako zařízení a nelze ji ovládat pomocí automatizace, scén a ani použít dálkový ovladač v aplikaci. Software v TV je aktualizovaný na poslední vydání. Jelikož to předtím fungovalo bez problémů, tak to považuji krok zpátky 😕

Nevíte někdo co s tím?

illy
0 Like
5 Odpovědi
FatherTed
Navigator
Možnosti

Ahoj, zkusil bych tv nejdříve odpojit z elektřiny, současně s tím odpojit i router.

0 Like
illy76
Explorer
Možnosti

Tak jsem to udělal ..a teď zmizela už i nabídka aktualizace - jak automatické tak i manuální. Respektive zešedla a nedá se na ní kliknout. No nic prodal jsem si ještě přesné specifikace a nevím jestli už to tam bylo původně, ale je označeno že tento starší model smartthings nepodporuje..  Škoda předtím to šlapalo. Zbylé dvě televize fungují bez problémů ale jsou o rok novější. Vloni jsem byl model 2018 vrátit protože my nekomunikoval s NAS serverem, respektive skončila myslím podpora divx nepřehrávalo video

illy
0 Like
illy76
Explorer
Možnosti
Jinak moc děkuji. Vůbec to nemyslím ironicky, jsem moc rád když se někdo snaží pomoct. 👍 Přeji pěkný víkend
illy
Zelimen
First Poster
Možnosti

Zdravím. 

Jak je na tom konektivita TV? Připojení přes wifi nebo kabelem? Ostatní aplikace běží (např. youtube)?

Ještě tam může být problém s tím, když máte doma druhý routr (repeater). Je to jenom návrh.

illy76
Explorer
Možnosti
Ahoj, díky za reakci. Vše ostatní běží jak má, TV je připojena kabelem, druhý router mám - ale je na úplně jinou síť, předpokládám že to problém není. Ale už jsem se koukal na stránky Samsungu a smartthings appka je nyní psána jako nepodporovaná... Možná je to prostě starší model a s aktualizacemi je šmytec 😞 
illy