Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Chytrá venkovní kamera

(Téma vytvořeno: 19-09-2022 10:45 AM)
725 Zobrazení
Bača74
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, mohu Vás s dovolením poprosit o nějaký seznam chytrých venkovních kamer kompatibilních s aplikací SmartThings nebo s centrální řídící jednotkou Aeotec Smart Home Hub? Děkuji Jirka 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Uz jsem tu! 🙂 Bohuzel vas asi nepotesim, zadny oficialni seznam neni. Navic smartthings se obecne uplne nezameruje na kamery a co se kompatibility tyce - jede si tak nejak cesticku prevazne SAMSUNG zarizeni. Ackoli umoznuje dalsi propojeni s jinymi znackami - moznosti jsou omezene.

Doporucuji z vlastni zkusenosti pouzivat Google Home - sparujete zde veskere samsung zarizeni a mimo to i mnoho dalsiho znacek. Aplikace funguje v zasade stejne - jako ovladac pro chytrou domacnost vseho druhu. 

Sam tam mam napojenou celou domacnost - chytra svetla od yeelight, televize od samsungu, pracku, susicku, dva chytre vysavace Deebot, nekolik chytrych reproduktoru, cisticku vzduchu a mimo to i prave kamery od znacky TAPO. 

Pro smartthings jsem nasel pouze tuto: -Odkaz-

Ta vsak neni venkovni.. 

Osobne doporucuji prave kamery TAPO - ty maji skvelou podporu skrze nativni app, pripadne umoznuji nahlizet na obraz napriklad i skrze chytre displeje jako Google nest hub: -Odkaz-

Ten opravdu doporucuji, mam jich po dome nekolik a da se tim ovladat cely dum, od chytrych zasuvek, teploty, bezpecnostnich kamer, vysavac, pracku atd.. Navic ma paradni zvukovy projev, takze po sparovani spotify nebo youtube music i fajn aparatura. Mimo to na nocnim stolku poslouzi i jako prehravac youtube, netflix, disney atd.. 

Osobne uvnitr pouzivam model kamery C200: -Odkaz-

A kolem celeho domu pak venkovni kamery C310: -Odkaz-

Jde o velice kvalitni a cenove dostupnou variantu... Mnou roky vyzkousenou. 

Omlouvam se tedy, ze nejsem blize schopen poradit, bohuzel nas trh je velice omezeny v tomto a kor co se tyce smartthings aplikace, ktera neni zrovna uplnou jednickou v chytre domacnosti.

Hezky den

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Bača74
tady by mohl poradit kolega @SobicekCze

Bača74
Apprentice
Možnosti

Děkuji, ale nevím jak kolegu kontaktovat, jsem tu poprvé a moc se v tom neorientuji 😀

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
On se ozve, ještě jsem mu napsal. Prosím vyčkejte.

0 Like
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Uz jsem tu! 🙂 Bohuzel vas asi nepotesim, zadny oficialni seznam neni. Navic smartthings se obecne uplne nezameruje na kamery a co se kompatibility tyce - jede si tak nejak cesticku prevazne SAMSUNG zarizeni. Ackoli umoznuje dalsi propojeni s jinymi znackami - moznosti jsou omezene.

Doporucuji z vlastni zkusenosti pouzivat Google Home - sparujete zde veskere samsung zarizeni a mimo to i mnoho dalsiho znacek. Aplikace funguje v zasade stejne - jako ovladac pro chytrou domacnost vseho druhu. 

Sam tam mam napojenou celou domacnost - chytra svetla od yeelight, televize od samsungu, pracku, susicku, dva chytre vysavace Deebot, nekolik chytrych reproduktoru, cisticku vzduchu a mimo to i prave kamery od znacky TAPO. 

Pro smartthings jsem nasel pouze tuto: -Odkaz-

Ta vsak neni venkovni.. 

Osobne doporucuji prave kamery TAPO - ty maji skvelou podporu skrze nativni app, pripadne umoznuji nahlizet na obraz napriklad i skrze chytre displeje jako Google nest hub: -Odkaz-

Ten opravdu doporucuji, mam jich po dome nekolik a da se tim ovladat cely dum, od chytrych zasuvek, teploty, bezpecnostnich kamer, vysavac, pracku atd.. Navic ma paradni zvukovy projev, takze po sparovani spotify nebo youtube music i fajn aparatura. Mimo to na nocnim stolku poslouzi i jako prehravac youtube, netflix, disney atd.. 

Osobne uvnitr pouzivam model kamery C200: -Odkaz-

A kolem celeho domu pak venkovni kamery C310: -Odkaz-

Jde o velice kvalitni a cenove dostupnou variantu... Mnou roky vyzkousenou. 

Omlouvam se tedy, ze nejsem blize schopen poradit, bohuzel nas trh je velice omezeny v tomto a kor co se tyce smartthings aplikace, ktera neni zrovna uplnou jednickou v chytre domacnosti.

Hezky den

0 Like
Bača74
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, děkuji za odpověď. 

0 Like
Bača74
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, chtěl bych se Vás tedy ještě zaptat. Dal jsem na vaší radu a zakoupil kameru tp-link TAPO C320WS a chtěl bych se zeptat, zda-li potřebuji do kamery paměťovou kartu, když si chci zavést placenou službu cloud pro záznamy kamery? 

Děkuji Jirka 

0 Like