Užverti

What are you looking for?

atšaukti
Rodomi rezultatai 
Vietoj to ieškokite 
Ar turėjote omenyje: 

samsung Jet 75

(Topic created on: 01-05-2021 07:55 PM)
330 Peržiūros
Faze
Explorer
Parinktys

Sveiki, galvoju įsigyti Samsung Jet 75, norėtųsi Jet 90, bet deja, kaip ir daugelio gerų prekių Lietuvoje - jų nėra :face-with-tears-of-joy:

Turiu klausimą dėl komplektacijų skirtumų. Kiek radau, Pet yra silpniausias. Norėtųsi complete, bet jų nerandu, o yra tik Turbo. Koks skirtumas tarp Turbo ir Complete? Niekur šios informacijos nerandu. Gal kas žinote?

Iš anksto dėkoju.

7 REPLIES 7
rokasgilys
Samsung Members Star ★
Parinktys

Sveiki, @Faze,

Kiek girdėjau, jog skiriasi tik veikimo laiku, galia, priedų kiekiu ir spalvomis. :smiling-face:

rokasgilys Parašas
Ernis
Helping Hand
Parinktys

Jet 90 complete yra su dual charging stovu kitaip vadinamas Z stovas. Krauni siurbli ir atskirai isigyta antra bateriją.Beto reguliuojamas aukštis, prisitaikai siurbli pagal savo ugį.

Kai žiūri siurbli vs20 pradžioje reiškia 200w oro galingumas o jei vs15 tai 150w oro poto skiriasi priedai. Visuose jet 75 laikiklis tvirtinimas prie sienos ir nereguliuojamas aukštis.

Faze
Explorer
Parinktys

Tai kuom skirias Jet 90 nuo Jet 75 aš žinau ;D man tik įdomu, kuom skiriasi Jet75 complete nuo Jet 75 Turbo?

Ernis
Helping Hand
Parinktys

@Faze komplektacija. Complete turi abu antgalius( turbo brush atgalis ir soft antgalis)

• Turbo modelis neturi komplekte soft antgalio ir jei neklystu mini turbo antgalio
Faze
Explorer
Parinktys

Va va va, man šitos informacijos ir reikėjo :smiling-face: Gaila, bet Lietuvoje nerandu complete. Pas mane pagrindas kietos grindys, reikėtų to soft brush... 

Ernis
Helping Hand
Parinktys

@Faze  spausk nuoroda zkažką panašaus radau.Jet 75 complete 

Paula_P
Community Manager
Parinktys

Labas, @Faze,

Samsung Jet 75 Turbo turi tik turbo šepetį, tuo tarpu Samsung Jet 75 Complete turi Turbo + Soft + Mini šepečius:

Samsung jet comparison.png