ant 13-02-2021 08:25 PM - paskutinį kartą redagavo Paula_P 15-02-2021 10:27 AM
Sveiki!
Šįsyk pasidalinsiu savo įspūdžiais apie Samsung skalbimo mašiną WW90M76NN2A.
Pradėsiu nuo to, kad tai neabejotinai viena gražiausių skalbimo mašinų rinkoje (reikėtų atkreipti dėmesi, kad dizainas yra tarsi Samsung vizitinė kortelė - dauguma jų produktų pasižymi akį traukiančia išvaizda). Tačiau, šiuo atveju, po gražia išore slepiasi dar gražesnis vidus. Na, galbūt netiesiogiai, tačiau išskirtinės skalbimos mašinos savybės ir funkcijos yra vertos atskiro paminėjo.
Neabejotinai labiausiai mane sužavėjusi ir patraukusi funkcija - automatinis skalbiklio dozatorius. Ankstesnėse turėtose skalbyklėse skalbimo priemonės dozavimas man keldavo neigiamas emocijas - tai jo įpildavau per daug ir galiausiai skalbimo mašina gerai neišskalaudavo rūbų, tai įpildavau per mažai ir rūbuose esančios dėmės gerai neišsiskalbdavo. Ir visais atvejais, skalbiklis namuose baigdavosi daug greičiau, nei dabar. Su šia Samsung skalbimo mašina nereikia daug galvoti - maždaug kartą į mėnesį pripildau skalbiklio talpą iki viršaus ir šią procedūrą pamirštu - skalbyklė pati pasiima tiek skalbiklio, kiek reikia išskalbti konkrečiam rūbų kiekiui. O skalbimo rezultatai visada puikūs!
Kitas labai svarbus aspektas - skalbimo greitis. Būtent ši skalbimo mašina turi QDrive technologiją, kuri leidžia rūbus išskalbti daug greičiau, nei su betkuria kita skalbykle. Visos magijos, kuri įvyksta skalbyklės viduje tiksliai nežinau, tačiau elektros ir vandens ši mašina suvartoja panašiai ar dar mažiau, nei konkurentų skalbyklės, o rūbai būna išskalbiami puikiai ir daug greičiau - tai viskas, kuo man reikia rūpintis
Papildomos durelės, kurių pagrindinė funkcija yra suteikti galimybę pridėti rūbų skalbimo metu, puikiai pasitarnauja ne tik šiam reikalui, tačiau palieku jas atviras ir po skalbimo - tokiu būdu skalbyklė vėdinasi ir nereikia laikyti atidarytų didžiųjų durelių, kurios užimtų daugiau vietos.
Skalbyklė turi ir daugiau privalumų, tiesa, ne visus kol kas išnaudojau. Šią skalbimo mašiną galima valdyt ir išmaniosios programėlės SmartThings pagalba, tačiau, dėl šalyje siaučiančios pandemijos, dirbu iš namų, todėl tokio poreikio dar neturėjau. Bet net neabejoju, kad tam taip pat ateis laikas ir galėsiu pasidalinti rezultatais ateityje!
ant 15-02-2021 02:53 AM
Cool😯, įdomiai, reiks pačiam dar pasidomėt, nes nemažai nežinojau faktų 😅😁
ant 15-02-2021 02:54 AM
Dėl rezultatų ateityje tikrai įdomu bus išgirsti 😁👌👌
ant 10-03-2021 11:07 PM
@Brigita Po Vien iš išvaizdos šita skalbyklė, bent jau man, pati gražiausia rinkoje. Samsung dažnai pataiko su dizainu 🙂 (bent jau man taip atrodo)
ant 09-01-2022 07:24 PM
Perskaičiau apžvalgą, įdomi ir informatyvi.
Sudomino QDrive technologija, neteko girdėti, bet skamba labai gerai. Taip pat superinis dalykas atrodo tas automatinis skalbiklio paėmimas, kai skalbyklė pati žino, kiek jo reikia. 👍 Įprastose ir pigesnėse skalbyklėse, deja, to nėra, o gaila.
Beje, ar gerai veikia išmanusis valdymas? 😉
ant 09-01-2022 07:30 PM
Labas @winter_ ,
QDrive technologija išties įdomi, ypač techniniu požiūriu, nes būgno galinė dalis sukasi į priešingą pusę nei pats būgnas...
ant 09-01-2022 08:06 PM
@7rdy galinė dalis nevien sukasi į priešingą puse o ir į tą pačia pusę kaip ir bugnas.
ant 09-01-2022 08:23 PM
@Ernis Būtų įdomu sužinoti ką apie tokią technologiją pasakytų serviso darbuotojas. Kažin ar tai apsunkina remontą. 🤔
ant 17-03-2022 03:58 PM
Turbut viena is geriausiu mano turetu skalbimo masinu. Visiems rekomenduoju ir giriu
04-10-2022 04:56 AM - redaguota 04-10-2022 05:07 AM
Tai vat mieloji Brigita, beveik po metu ir as nusipirkau Samsung skalbykle. Atrodo kiek cia to laiko praėjo, kirtau ir as pacia naujausia kas buvo israsta, na tiesiai is vitrinos kas tik i Lietuvą atvyko is Samsung stovyklos. As ne tik kad buvau nustebintas, bet ir iki siol ,-kai viska ismokau, pajungiau,isbandziau,- negaliu patiket bei atsidziaugt y ka pavirto rubu skalbimas mano gyvenime... Ačiu tau "Samsunge",del skalbimo as amzinai tavo! Daugiau zodziais tai sunku isreikst. Nupirkit kaip ir as kuo naujasny modelį, ir as tikrai tikiu kad sulauxiu dar vieno kito jusu nesusivaldziusio nepagyrti to stebuklo i ka virto skalbimas jusu gyvenime. Sėkmės,visiems naujiems atradejams.