Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Go to solution Solved

Original topic:

SWA-8500 wireless router not pairing with HWQ67CT soundbar

(Topic created on: 22-11-2020 09:19 AM)
2255 Views
MPARR
First Poster
Options

Need help because Samsung L1 support is completely incapable of understanding the problem.

 

Tried all of the suggested steps to pair the wireless speaker device with the sound bar (id set on bar, reaet on wireless box, power all down, check wires) but the light continues to blink blue then ultimately goes back to red. Can anyone help or is it just a faulty wireless device?

0 Likes

1 Solution


Accepted Solutions
Solution
DUMITRU79
Troubleshooter
Options
Can't think of anything else that might help you. Might be a hardware fault . Can you return it ?

View solution in context

0 Likes
5 REPLIES 5
DUMITRU79
Troubleshooter
Options
I take it you've already reset the soundbar as well ?
0 Likes
MPARR
First Poster
Options

Yes, did that as well. Wireless device blinks blue, seemingly trying to connect but eventually goes back yo steady red.

0 Likes
Solution
DUMITRU79
Troubleshooter
Options
Can't think of anything else that might help you. Might be a hardware fault . Can you return it ?
0 Likes
MPARR
First Poster
Options

That's basically where I'm at with the issue. I think I need to return the entire soundbar/woofer bundle because I understand that the components are supposedly manufactured to pair with each other. 

0 Likes
DUMITRU79
Troubleshooter
Options
Sometimes , an advice can't replace a " visit to the doctor " 🤣🤣.
Sorry to hear you still have that issue. I wish i was more helpful. 👍
0 Likes