Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Sekání videa

(Téma vytvořeno: 24-06-2024 11:05 AM)
568 Zobrazení
Honza4487
Pioneer
Možnosti
Ahoj,
po úpravě videa, kdy jednu část chci zpomaleně a druhou plynule se po uložení ta plynulá část seká. Mám S23. Že by aktualizací software?

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Honza4487
Pioneer
Možnosti
Už jsem nevěděl kudy kam, tak jsem resetoval nastavení fotoaparátu a problém je pryč 😃 Netuším co bylo špatně, protože nahrávání videa a focení bylo naprosto v pořádku.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

11 Odpovědi
Ifen
Voyager
Možnosti
Bohůžel, tohle je daň za jejich aktualizaci k lepšímu🙈🤷 Co fungovalo už nefunguje, ale obrovská kampaň na AI, to je priorita. 🤷 U S24 Ultra se to škube i u natáčení, prý to vyřeší update, ale to nejdříve musíme počkat na jejich šou s představením Folfu a Flipu. 🙈🤷🙈
0 Like
Honza4487
Pioneer
Možnosti
Tak to je fakt super 😏
Ifen
Voyager
Možnosti
Teď už chápu tu 7letou podporu, než to odladí, je to tak akurád 😂😂😂
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
úpravu, uloženie aj následné prehrávanie vykonávate v appke Galéria od Samsungu? U mňa na S24U a S22U ide všetko v poriadku. S23U nemám aktuálne možnosť otestovať.
0 Like
Honza4487
Pioneer
Možnosti
Ano, přes galerii od Samsungu.
0 Like
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
Aka daň? Ach tieto nevyziadane rady odbornikov...
U mna najmensi problem, vsetko funguje ako ma, tiez pouzivam Galeriu Samsung, S23 obyc tiez uplne v poriadku
0 Like
Ifen
Voyager
Možnosti
To ale nebyla rada, jen názor 🤣
0 Like
Honza4487
Pioneer
Možnosti
Tak to je zvláštní. Jsem zvědavý jestli to opraví nová aktualizace a jestli ne, tak hold nějaká apka. 🤷
0 Like
Řešení
Honza4487
Pioneer
Možnosti
Už jsem nevěděl kudy kam, tak jsem resetoval nastavení fotoaparátu a problém je pryč 😃 Netuším co bylo špatně, protože nahrávání videa a focení bylo naprosto v pořádku.