Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Plex - Samsung TV 2019, Sounbar Q990D a TrueHD/Atmos

(Téma vytvořeno: 05-05-2024 01:20 AM)
326 Zobrazení
vsn1
First Poster
Možnosti
Ahoj, prosím o radu. Mám starší televizi 2019 QE65Q85R a zjistil jsem, že Plex aplikace v TV skrze TV připojenou přes hdmi do soundbaru Q990d neumí poslat TrueHD audio. Stále jen dolby digital plus přes transcoding... 

Tipuji, že přes TV to nepůjde a budu muset použít plex na jiném zařízení a ne přímo v tv a TV připojit až za soudbar. Tzn. Zařízení > soundbar > TV ...je to tak?

Jaké zařízení koupit? Nvidia Shield pro (2019) ? Amazon firebox? Popř. Něco jiného? Ten shield je 5 let starý a na to jak je starý tak stojí dost peněz s ohledem na to,že je ukončena podpora a za rok bude potřeba koupit nový (jestli bude nová verze). 

Děkuji 
0 Like
3 Odpovědi
RobbingHood
Explorer
Možnosti

tu by som sa obrátil na nejakého predajcu

0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň, 

píšete správne. Za účelom prehrávania audia v TrueHD bude potrebné použiť externé zariadenie, ktoré zapojíte do soundbaru a soundbar k TV.

Najviac som sa doteraz  pri podobných dotazoch stretol so spomínaným zariadením Nvidia Shield. 

Aké konkrétne zariadenie by ale bolo najvhodnejšie pre Vás tak to bude asi najlepšie sa poradiť u konkrétneho predajcu. 

vsn1
First Poster
Možnosti
Jj, děkuji.. nejlepší je stále ten pět let stary shield.. ale nemá nový AV1 kodek... jinak je to sranda s tim Samsungem.

Televize neumí běžné kodeky - ty co podporuje jejich soudbar

Televize neumí skryté SSID wifi - prostě se nepřipojí.
Soundbar ano.

Soudbar se nepřipojí na wifi pokud mám kombinaci wpa2/wpa3, Televize ano.
0 Like