Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Jaky soundbar k TV Samsung ue65ru8002uxxh?

(Téma vytvořeno: 15-11-2021 07:52 AM)
653 Zobrazení
Members_fokTs3Wa
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, chtěl bych Vas poprosit o radu u výběru soundbaru k TV Samsung ue65ru8002. Má význam kupovat soundbar Qřady přemýšlím o HW-Q600A nebo ho televize nedokáže pořádně využít a stačil by  HW-A650. Popřípadě jaky jiný by jste mě ještě doporučili? Předem děkuji. 

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Na porovnání věcí z oblasti AV využívám často odborné stránky rting.com:

https://www.rtings.com/soundbar/tools/compare/samsung-hw-q600a-vs-samsung-hw-a650/23585/23670?usage=...

Při pohledu na porovnání je vidět, že Soundbary jsou na tom velice podobně, a největší rozdíl asi je právě v podpoře Dolby Atmos - tu asi oceníte pokud máte nosiče se 4K obsahem, případně obsah s tímto formátem zvuku, nebo nejvyšší tarif Netflixu. Rozhodnutí je tedy asi víceméně na Vás. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Members_fokTs3Wa 

Osobně bych volil vyšší model řady Q -tedy v případě Vaší volby model HW-Q600A. Osobně mám také vyšší model soundbaru než TV, ale pro základní využití to nevadí.  Jedinou funkci, kterou asi nebude s Vaším televizorem moci využít je Q-Symphony, která je dostupná pouze pro prémiové modely, na druhou stranu si zase užijete požitek z Dolby Atmos a široké škály režimů. 

fajnsnek2
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Samsung HW-Q950T
0 Like
Members_fokTs3Wa
Apprentice
Možnosti
Ok děkuji za radu. Ja jen že HW-Q600A má jenom 360W zatím co HW-A650 430W tak mě napadlo jestli bych neplatil navíc pouze za Q-Symphony které stejně nevyužiji a bez této funkce bude horší Q600 než A650.
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Na porovnání věcí z oblasti AV využívám často odborné stránky rting.com:

https://www.rtings.com/soundbar/tools/compare/samsung-hw-q600a-vs-samsung-hw-a650/23585/23670?usage=...

Při pohledu na porovnání je vidět, že Soundbary jsou na tom velice podobně, a největší rozdíl asi je právě v podpoře Dolby Atmos - tu asi oceníte pokud máte nosiče se 4K obsahem, případně obsah s tímto formátem zvuku, nebo nejvyšší tarif Netflixu. Rozhodnutí je tedy asi víceméně na Vás. 

fajnsnek2
0 Like
Members_fokTs3Wa
Apprentice
Možnosti
Moc děkuji! Super stránka na porovnání. Teď už určitě půjdu do toho Q600 :smiling-face:
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Rád jsem poradil, doufám, že budete se soundbarem spokojen. Určitě budeme rádi, pokud se s námi podělíte o své zkušenosti po koupi. Pokud Vám některé odpovědi přišly užitečné, poprosím o označení - Přijmout jako řešení.

Děkujeme

fajnsnek2
0 Like