Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Go to solution Solved

Original topic:

HW-Q950T/XU subwoofer and rear speakers keep blowing fuse in plugs.

(Topic created on: 18-11-2021 11:06 AM)
Iana58
Apprentice
Options
Audio & Video

Hi,

 

Anyone had same problem with this bought in April and have to change fuses about twice a month since then?. Tech support have so far only suggested resetting the soundbar and TV. It appears that the fuses blow after device switch off. The sub and rear speakers keep flashing blue light for about five minutes before switch off and showing red.

1 Solution


Accepted Solutions
Solution
Iana58
Apprentice
Options
Audio & Video

After much soul searching I discovered that the fuses were not blowing as I thought. In fact the speakers were not turning on as expected. An easy fix involved just unplugging and plugging back in again. No idea what the cause is but it only happens occasionally and is easily fixed now,

View solution in context

0 Likes
4 REPLIES 4
Murphmrm
Navigator
Options
Audio & Video
Quite normal for the blue light to stay on for a few mins. That's annoying but not an issue. Don't know what country you are in or if you bought the system as an import...Read the manual regarding power voltage fir your system
0 Likes
Iana58
Apprentice
Options
Audio & Video

In UK and purchased from Currys

0 Likes
redruMKO
First Poster
Options
Audio & Video

same - surrounds have blown fuses about 3x each now in 9 months   

did you return ?

0 Likes
Solution
Iana58
Apprentice
Options
Audio & Video

After much soul searching I discovered that the fuses were not blowing as I thought. In fact the speakers were not turning on as expected. An easy fix involved just unplugging and plugging back in again. No idea what the cause is but it only happens occasionally and is easily fixed now,

0 Likes