Support

Open search

HT-J4500 home cinema, cycling on and off repeatedly.

Highlighted
SOLVED
Navigator

Although I've had it a good few years, never having a problem with it, my home cinema system is throwing a fit. It seemed to start when the blu ray/ dvd drawer wouldn't fully extend. I gently pulled it and inserted the disc and it seemed to work okay. The next day, when I switched it on, it now cycles through "LOAD", "No DISC" repeatedly, even when trying to use "D in", "AUX" or any other setting. I've disconected the drive from the rest of the unit, no difference. I've reset the unit whilst it was in stand by mode, nothing. It's not dirty inside, all very clean looking. Anyone know what's going on... Please help.

I've looked over the net all to no avail. 

1,060 REPLIES 1,060
Highlighted

They are going to have to send someone out

Highlighted

@MisterK1 wrote:

They are going to have to send someone out


Or a product recall. Let's hope they come up with a simple enough fix though. 

Highlighted

Same issue here with HT-J4500 (located in Germany). Seems to started yesterday. Will follow this thread to see if there will be any solution.

Highlighted
Same here
Highlighted
From the US here with same problem
Highlighted
New Member

Same here, in Chile

Worked normal during this morning, then this eternal loop of cycling

Hoping for solution, first problem with the home cinema. Too many coincidences...

Highlighted

Same issue here too 😞

Highlighted
Just Browsing

Thanks @scotchbaz for the accurate description. Just another comment to trigger visibility and communication from Samsung. Regards from a cycling "Samsung HT-J4500 - 5.1 Home cinema set" in Belgium since 18 June 2020 19h00 CEST.

Highlighted

Same here in Germany with my HT J5550. Was connected to internet all the time.

Highlighted
Same here in Romania with my HT-J4500.
Top Liked Authors