Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Galaxy Buds2 sekanie zvuku na windowse

(Téma vytvořeno: 19-01-2025 01:38 PM)
212 Zobrazení
FiloooSK
Pioneer
Možnosti

Zdravím, 

Potreboval by som poradiť, ako vyriešiť problém s Galaxy Buds2, ktoré keď pripojím k notebooku s operačným systémom windows 11, tak zvuk mi vních buď seká alebo vypadáva.  S inými bezdrôtovými slúchadlami mi toto nerobí. Na mobile tieto buds2 fungujú bez problémov, len na notebooku mi sekajú. Vedeli by ste mi poradiť ako to opraviť?

Ďakujem za odpoveď!

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
FiloooSK
Pioneer
Možnosti
Ozývam sa po dlhšej dobe. Vyskúšal som na notebooku navýšiť RAM nakoľko využitie sa držalo na hornej hranici a taktiež som stiahol aplikáciu samsung buds, vyzerá to, že to pomohlo. Zvuk v slúchadlách funguje už takmer tretí deň bez sekania, dúfam že to tak zostane.

//Edit Po zapnutí wifi sa začal opäť objavovať problém 🤔

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @FiloooSK

Zkuste nainstalovat z MS Store aplikaci Galaxy x Buds

https://apps.microsoft.com/detail/9nhtlwtkfznb?ocid=webpdpshare

Dále v nastavení zvuku zkuste změnit kodek sluchátek na jiný pokud to budr možné? Máte k notebooku propojena další zařízení např. klávesnici nebo myš ? Bohužel u některých BT modulu se může stát, že při více zařízení už to modul nezvládá - stává se mi to u mého pracovního Dellu... 

fajnsnek2
FiloooSK
Pioneer
Možnosti

Ďakujem, vyskúšam to ešte s tou aplikáciou. Ešte by som sa chcel spýtať ten kodek, kde zmením? Nikde vo windowse ani v nastaveniach slúchadiel to nevidím.

K notebooku mám pripojené cez bluetooth mobil a myš, takže môže byť možné ako ste písali, že to ten modul nezvláda, ale to by mi robilo na všetkých slúchadlach, nie? 🤔

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
No u mě jde změnit kodek na Windows když kliknu na liště Windows vedle hodin na ten repráček a mám tam na výběr reproduktor počítače a pak 2x možnost pro sluchátka, jedna je myslím označena jako Stereo. Co se týká propojení tak to skutečně může dělat těch více zařízení, a nemusí se to holt projevit u každých sluchátek. Mě takto zlobí sluchátka více značek.. Ještě mě napadá, když Vám někdo volá na mobil tak se to přepoji do sluchátek na mobil? Jeslti nejsou sluchátka zároveň napojena na 2 zařízení a nepere se to... To by se pak pro lepší funkci musela z mobilu odpárovat...

fajnsnek2
0 Like
FiloooSK
Pioneer
Možnosti

Takú možnosť vo dole na lište nemám 🤔 Slúchadla sa z mobilu automaticky odpájajú, ak ich pripojím k windowsu a zas naopak.

dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Pěkný den, k počítači mám spárovaná sluchátka Buds 3 Pro a starší Sony WF-1000XM3, vámi popsaný problém nemám a to i přes to, že základní deska u počítače je stará snad 7 let. Zkuste sluchátka vyzkoušet na jiném notebooku / PC, pokud budou fungovat, tak jedním z řešení bude odebrat zbylá zařízení Bluetooth na notebooku. Kodek ve Windows nezměníte, systém to neumožňuje. Po připojení sluchátek maximálně nastavíte prostorový zvuk, stereo, mono, jinak nic, viz náhled.

Nastavení sluchátek ve Windows 11Nastavení sluchátek ve Windows 11

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Android 16, One UI 8 (neoficiální Beta), Galaxy Buds 3 Pro
Řešení
FiloooSK
Pioneer
Možnosti
Ozývam sa po dlhšej dobe. Vyskúšal som na notebooku navýšiť RAM nakoľko využitie sa držalo na hornej hranici a taktiež som stiahol aplikáciu samsung buds, vyzerá to, že to pomohlo. Zvuk v slúchadlách funguje už takmer tretí deň bez sekania, dúfam že to tak zostane.

//Edit Po zapnutí wifi sa začal opäť objavovať problém 🤔
0 Like