Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy Buds FE

(Subiect creat la: 30-12-2023 12:38 PM)
523 Vizualizări
David623
Pathfinder
Opțiuni
Salutare. Zilele astea mi-am achiziționat noile casti Galaxy Buds FE, deoarece vechile casti Galaxy Buds 2 au fost băgate din greseala la mașina de spălat și nu au mai mers. Le-am prins la o oferta foarte buna la Emag și au costat doar 389 de lei. Sunt foarte bune și nu am nimic de reproșat. Am făcut aceasta alegere, deoarece m-am gândit ca Buds 2 au deja 2 ani de la lansare și nu mai merita prețul de 600 de lei. Mai degrabă mai puneam 2-300 de lei și luam Buds 2 Pro, dar nu am simțit nevoia.

image

image

Îmi place foarte mult sunetul lor, care este mai clar si puțin mai bun decât la Buds 2. Anc este și el mult mai bun și își face treaba foarte bine. Singurele dezavantaje sunt ca nu are încărcare wireless și Sunet 360. În rest sunt la fel. Oricum sunt foarte bune în segmentul acesta de preț. Pot spune ca Buds FE sunt Buds 2 cu sunet și Anc "actualizat " .
15 Răspunsuri
David623
Pathfinder
Opțiuni
* Am uitat sa menționez ca Wing Tips sunt de mare ajutor și căștile stau mult mai bine în ureche decât cele vechi.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut, foarte bună decizie ai făcut, buds 2 simple nu prea își merită valoarea în ziua de azi. Eu dețin Buds Plus, sunt destul de "bătrâne", dar își fac treaba de minune, au fost în mașină de spălat, și au stat într-un foișor timp de 1 an, uitate de mine :)))(merg foarte bine, le folosesc în continuare). Să le folosești sănătos și întotdeauna îngrijeștele, curăță-le și fă-le update-urile de firmware de fiecare dată când primești unul, recomand să le folosești pe modul Dynamic, dacă îți place muzica/să te joci cu sunetul dat mai tare, și modul clear, dacă tot așa asculți muzică/te joci, dar cu un volum mai ok, crede-mă că sunt wow pe modul clear. Nu folosi modul bass boosted (sau ceva asemănător). Toate bune :smiling-face:
David623
Pathfinder
Opțiuni
Salutare. Am avut grija și de Buds 2 pana când au fost băgate la mașina de spălat. O sa am mare grija de Buds FE și o sa le curăț zilnic la fel cum fac și cu telefonul S22 😅. Eu cu căștile ascult muzica în mare parte și da, ai dreptate pe modul dynamic și clear se aud foarte bine. Sa le folosești sănătos și tu pe ale tale Buds Plus cât le vei mai tine. Sănătate!
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Sincer să fiu.... cam scumpe...... , toată seria galaxy buds sunt tunate de akg. :smiling-face:
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Te înțeleg, dar nu ai aceleași tehnologii pe niște căști cu fir, față de cele wireless. Nu stau acum să încep să le numesc, dar crede-mă sunt destule, poate ție nu îți plac căștile wireless deoarece ai avut numai căști f eftine OEM, și poate ai rămas cu anumite "traume" să le numesc așa. Iați de exemplu niște fe-uri sau 2 pro, o să vezi că este mult mai bine pe wireless de la Samsung, având un dispozitiv Samsung deja.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ai dreptate, îți dau dreptate totală aici, până la urmă căștile trebuie să se audă, și să te țină cât de cât. Eu de exemplu am ales wireless, deoarece nu suportam firul, nu găseam căști prea ok în vremea aia pe fir de la Samsung cu USB C. Fiecare cu alegerea lui. Sănătate în continuare, și să le folosești cu bine în continuare. :smiling-face:
0 Aprecieri
David623
Pathfinder
Opțiuni
Au fost bune și căștile cu fir la vremea lor!
0 Aprecieri
David623
Pathfinder
Opțiuni
Ma refeream atunci când au ieșit. Știu ca mulți oameni le folosesc și în prezent, pentru ca sunt foarte bune la preț. Și eu am folosit unele și am fost foarte mulțumit de ele. Acum 1 an și ceva am luat Buds 2 la 300 de lei și crede-mă ca odată ce treci la casti fără fir wireless nu te mai întorci la cele cu fir. Sunt net superioare, dar intradevar sunt de acord cu tine ca sunt foarte scumpe. De aceea acum am luat Buds FE care au fost destul de bune la preț având în vedere ca exista casti cu peste 1000 de lei.
0 Aprecieri
David623
Pathfinder
Opțiuni
Probabil ca ti-ai fi luat Buds FE la investițiile pe care le-ai făcut la mai multe casti de la mai multe brand-uri. Dar știi cum e, nu riști, nu câștigi. Oricum și cele pe fir de la Samsung sunt foarte bune la prețul lor. Este bine sa investești în casti wireless mai scumpe cum sunt cele de la Samsung dacă asculți muzica aproape zilnic sau chiar zilnic. Dar nici sa stai cu ele în urechi prea mult, iar nu e bine.😅
0 Aprecieri
David623
Pathfinder
Opțiuni
Daca vrei niște casti wireless trebuie cumpărate de la branduri cunoscute cum sunt Samsung, Apple și altele, pentru ca au o durata de viata de peste 2 ani dacă le întreții. Singurul dezavantaj este prețul care este destul de mare la unele modele.
0 Aprecieri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Să le stăpânești sănătos!
David623
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc frumos!
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Sa le folosești cu plăcere !!
Super alegere!
David623
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc frumos!
0 Aprecieri
MARINARU
First Poster
Opțiuni
Eu sunt mulțumit de ele în ce privește redarea audio și calitatea sunetului în timpul apelurilor. Un mare minus e microfonul care nu funcționează în timpul apelurilor . Dacă am telefonul în buzunar nu ma mai înțeleg cu nimeni . Care ar fi cauza ? Sau setări pe care încă nu leam descoperit ? BUDS 2FE - Galaxy S24 ultra
0 Aprecieri