Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy buds airpods function

(Subiect creat la: 25-09-2022 01:40 PM)
395 Vizualizări
lucas20211234
Apprentice
Opțiuni
Sora mea are airpods si am vazut la ea o functie in care iti poti lasa telefonul intr.o camera iar tu fiind in alta camera poti auzi ce zgometele dim camera telefonului. Voiam sa stiu daca asta merge si la galaxy buds pro. Nu neaparat printr o functie din setari poate instaland o aplicatie sau oricum. Este posibil?
9 Răspunsuri
MarIan_B
Pathfinder
Opțiuni
Salut, da se poate te duci in setari și activezi "Amplify ambient sound" după o să îți auzi sunetul de pe lângă telefon (zgomote dintr-o camera)Screenshot_20220925-154857_Accessibility.jpg
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cine te-a pacalit? Functia amplifica sunetul dar cel de une sunt castile. Daca lasi telefonul in alta camera nu vei auzi nimic de acolo ci de unde esti tu

https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00078084/

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
MarIan_B
Pathfinder
Opțiuni
Nu aceasta funcție... el a întrebat dacă poți sa îți lași telefonu într-o cameră și sa îți auzi în casti de pe microfonul telefonului ce se vb(ex ești într-o cameră cu niște prieteni și îți lași telefonu și te duci în altă cameră și ai căștile în urechii tu poți sa auzi ce vorbesc ei în casti cu funcția "Amplify ambient sound")Screenshot_20220925_195444_1000001008_1664124884.jpg
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Si eu ti-am spus ca gresesti. Functia la care faci referire amplifica sunetul din jurul castilor folosind microfoanele acestora. Nu amplifica si nu iti permite sa asculti sunetele din jurul telefonului daca acesta se afla in alta camera sau la distanta

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
MarIan_B
Pathfinder
Opțiuni
Poți încerca și tu dacă nu ma crezi..
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am avut Buds Live, Buds Pro si la ambele functiona amplificarea in jurul tau nu din alta camera

MarIan_B
Pathfinder
Opțiuni
Mhmm... nu știu, la mine funcționează sa aud ce se petrece în jurul telefonul dacă sunt în altă camera cu căștile, chiar acum câteva minute am încercat și merge.(am pus telefonul lângă tv și m am dus în altă cameră și auzeam tv ul...)
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pai avand amplificarea activa auzi si TV-ul din alta camera pt ca amplifica toate zgomotele, dar nu foloseste microfoanele din telefon. Daca ia cineva si duce telefonul in alta camera si bate cu degetul in microfon nu vei auzi...sau daca freaca cu varful pe microfon sa auzi ca un harsait. Nu se aude nimic pt ca este un sunet prea slab ca sa il capteze castile.

Cat timp castile sau un dispozitiv cu functie de headset sunt conectate, microfonul telefonului este dezactivat.

lucas20211234
Apprentice
Opțiuni
Ms mult
0 Aprecieri