Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Buds pro bolest uší

(Téma vytvořeno: 03-03-2021 11:41 AM)
869 Zobrazení
tomasheckel
Explorer
Možnosti
Zdravím, máte taky problém s galaxy buds pro, že vás z nich bolí uši? Se špuntama jsem nikdy problém neměl, zkoušel jsem i všechny druhy nástavců ale beze změny. Sluchátka mám nasazena správně. 
0 Like
11 Odpovědi
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

ve svem okoli mam jen pozitivni zkusenosti s nosenim. Kazdy si je chvali z lidi co znam.

Nutno dodat ze co ucho to original a nekdy se muze stat, ze Vas z nekterych sluchatek mohou bolet usi pripadne vam nebudou sedet.

Obcas je to i o zvyku.. Asi jak prvni strceni nohou do lyzaku 🙂 taky nic prijemneho a po par chvilich bez problemu.

Tak ci tak, paklize Vas budou sluchatka tlacit, doporucuji zkusit jiny model.

Hezky den

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @tomasheckel 

Jak uvádí kolega @SobicekCze každé ucho je jiné, a každému sedí jiný tvar a velikost. Osobně mi Buds Pro sedí dobře, ale nestandartně jsem musel použít střední nástavce - u předchozích Buds a Buds+ jsem měl vždy ty největší.  To potvrzuje, že sluchátka jsou krapet širší než předchozí generace. Spoustu uživatelů, kterým vyhovovaly původní Buds pak neseděla větší Buds+..

fajnsnek2
0 Like
Solun
Voyager
Možnosti
Nejste sam, podobny problem ma opravdu hodne lidi. Pokud vam nesednou, asi bych je vratil. Zdroj: https://www.droid-life.com/2021/02/10/no-one-can-figure-out-how-to-wear-samsungs-galaxy-buds-pro/
0 Like
tomasheckel
Explorer
Možnosti
Špuntová sluchátka nelze vrátit z hygienických důvodů... Změna špuntů mi nepomůže, bolí mě uši z konstrukce sluchátka
0 Like
PaulDi
First Poster
Možnosti
Mám úplně stejný problém. Sluchátka na uších tlačí na body, které pak způsobují bolest uší. Asi fakt záleží na tvaru ucha, ale bohužel mne způsobují velký diskomfort. Přitom hrají tak hezky
0 Like
tomasheckel
Explorer
Možnosti
Do měsíce mě bolest při nošení přešla a teď je můžu mít i několik hodin v uších bez problémů.
0 Like
PaulDi
First Poster
Možnosti
Díky Tomáši za informaci. Zkusím je nosit a třeba si zvyknu. Je fakt že špunty jsem nikdy nenosil. Vždycky jsem měl pecky. Tak uvidím, jestli si zvykne. Fajn den.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @PaulDi

Já si nezvykl ani po měsíci a sluchátka prodal. Za mě mají daleko příjemnější ergonomii Buds2 a Buds2 Pro. 

fajnsnek2
0 Like
PaulDi
First Poster
Možnosti
Ahoj. Díky za informaci. Uvidím po měsíci a když to nebude OK tak je budu muset také prodat.
0 Like