Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana układu zdjęć w Galerii

(Temat utworzony: 29-04-2021 03:21 PM)
9300 Wyświetlenia
janazimmermann
First Poster
Opcje

Potrzebuje pomocy. Ktos mi przestawil w Galerii uklad zdjec z dzien po dniu na miesiac po miesiacu. Jak mam wricic do segregacji dniami a nie miesiacami.

0 Like
42 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @janazimmermann 

Jak będziesz już w galerii spróbuj dwoma pałacami od środka rozsunąć po brzegi ekranu. 

Loczek91
Student
Opcje
Oddał albo przybliż widok w galerii. ("Szczypanie ekranu")
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Loczek91 Nie mam potrzeby powielania tych samych komentarzy😀

0 Like
Loczek91
Student
Opcje
Prawdopodobnie pisałem w tym samym momencie co ty. Xd
Members_ttB9otE
Student
Opcje

Miałam ten sam problem. Dzięki podpowiedzi zastosowałam rozsunięcie ekranu i problem zniknął.  Dziękuje za podpowiedz i serdecznie pozdrawiam 🖖😊

Members_ttB9otE
Student
Opcje

Zadziałało. Dziękuję I pozdrawiam😊

0 Like
popek9
Pioneer
Opcje
Kto i dlaczego tak przerobił galerie w Samsungu? Przecież z tej aplikacji nie da się normalnie korzystać.

Opiszę problem jaki mnie "irytuje" od dłuższego czasu. Pobieram np jakiś filmik z internetu i nie ma go normalnie w galerii, wyświetlają się tylko zdjęcia. Identyczny problem dotyczy z udostępnieniem takiego pliku. Whatsapp w ogóle nie widzi żadnych filmików z galerii więc aby coś wysłać przez Whatsapp należy wejść w przeglądarkę plików lub wejść w chorą aplikacje Galeria kliknąć na 3 poziome kreski tam wybrać WIDEO i dopiero mamy dostęp do nagranych i pobranych plików wideo. Co za półmózgowiec to tak zrobił...

W galerii powinny wyświetlać się chronologicznie zdjęcia wraz z plikami wideo, a nie same zdjęcia.

Da się to naprawić? W żadnym innym telefonie z Androidem nie spotkałem się z tak głupią galerią. 

Proszę w załączeniu zrzut ekranu z galleria, której nie ma żadnych filmików tylko same zdjęcia oraz zrzut zakładki wideo w galerii...

image

Tutaj w wideo, 2 ostatnie pliki zostały pobrane kilka minut temu, a widnieją jako ostatnie na liście. Równi
A znowu 4 wideo, które są na początku mają ponad tydzień. Brak prawidłowego sortowania...

image

Jak zrobić aby wszystko wyświetlalo się NORMALNIE w galleri: zdjęcia + wideo oraz udało się to szybko i wygodnie udostępniać?

Wkurza mnie ciągle skakanie po aplikacjach aby móc coś komuś wysłać. Nie tak powinno to wszystko działać. Zamiast dostawać nowych ulepszeń to dostaje tylko same pogorszenie aplikacji pod kątem użytkowania. 

Na koniec zrzut ekranu z aplikacji Whatsapp po wybraniu udostępnienia pliku z galerii. Widać dokładnie iż nie ma tam do wyboru żadnego pliku wideo tylko same zdjęcia.
image

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@popek9  Witam

Z poziomu aplikacji WhatsApp spokojnie można załączać pliki wideo. Poniżej zrzut ekranu aplikacja widzi takie pliki

Screenshot_20221123_171123.jpg

 Co do samego działania galeri to tak wygląda i nie ma opcji zmiany tego.  Aby wejść w wideo trzeba wykonać kroki o których Pan wcześniej wspomniał. 

Screenshot_20221123_171356.jpg

Jeżeli nie odpowiada Panu funkcjonowanie galerii proszę to zgłosić poprzez aplikacje Samsung Members. 

westerchester
Pathfinder
Opcje
Na s22u hula normalnie. Spróbuj wyczyscic dane apki ew wipe cache i repair apps
0 Like