Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Z pulpitu nagle zniknęły mi prawie wszystkie aplikacje które zainstalowałem

(Temat utworzony: 20-08-2021 12:31 AM)
9609 Wyświetlenia
NeptunX
Apprentice
Opcje
Chciałbym żeby były one na pulpicie
frakad
Student
Opcje
To jest samung Galaxy note 10 plus
0 Like
frakad
Student
Opcje
Rozładowała się bateria i po naładowania większość aplikacji nie ma
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@frakad  a to bardzo dziwne że aplikacje zniknęły po ładowaniu 🤔

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@frakad, aplikacje zniknęły z ekranu głównego czy w ogóle zostały usunięte z telefonu?

CamilaDarien
First Poster
Opcje
Mam ten sam problem. Aplikacje niby są zainstalowane, ale nigdzie ich nie widać. Jak to naprawić? Mój model to Samsung Galaxy a52s 5G
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@CamilaDarien  Cześć

A sprawdzałaś w miejscu gdzie są wszystkie aplikacje przeciągając palcem od dołu ekranu do góry?

mychau
First Poster
Opcje
Mam ten sam problem zniknely mi 4 aplikacje są zainstalowane ale ich nigdzie nie widać
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mychau  sprawdź wszystkie aplikacje przeciągając palcem od dołu ekranu do góry

0 Like
Kratos6669
Apprentice
Opcje
Witam po aktualizacji do ONE UI 6.0 jest problem z ikonami aplikacji w menu głównym ponieważ znikają i tak jakby ich nie było, po ponownym wyłączeniu telefonu i włączeniu problem jest dalej lecz znikają inne ikony i tak na zmianę losowo. W dodatku system jest spowolniony niż przed aktualizacja i musi telefon pomyśleć w niektórych momentach jakie działanie ma wykonać. Telefon Samsung A53 5G

image

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na początek wykonaj wipe cache partition. Zabieg usuwa pamięć podręczną, która może mieć wpływ na działanie telefonu. Czynność jest bezpieczna i nie usuwa żadnych danych użytkownika z telefonu. Poniżej znajdziesz instrukcję. W razie jakichkolwiek wątpliwości lub dodatkowych pytań pisz śmiało.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

[YouTube] Instrukcja wideo wipe cache partition
https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM