Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Youtube Vanced

(Temat utworzony: 02-03-2023 11:17 PM)
23196 Wyświetlenia
Afera
Explorer
Opcje
Witam, ma ktoś podpowiedź dlaczego po 2 dniach normalnego działania na S23 Ultra nagke przestało działać YT Vanced ???
Wiem, że ta aplikacja oficjalnie nie jest wspierana i zakończyła swoją dzialalnoac😉ale dotychczas działała, działa i wszystkich znajomych, na innych telefonach. A na moim przestała. Ponowna instalacja nie pomaga. Przy próbie włączenia czegokolwiek wyskakuje kominikat: youtube vanced treści nie są dostępne w tej aplikacji
0 Like
29 Odpowiedzi
Malvorka
First Poster
Opcje
Skąd pobierałeś starsze wersje,bo mam ten sam problem ?
0 Like
Afera
Explorer
Opcje
Przy instalacji wybierasz sobie jakaą chcesz wersję. Ale nie polecam,tez przestało działać po około tygodniu. Teraz zainstalowałem Revanced i na razie dziala. Więc lepiej to zainstaluj.
0 Like
lisek549
First Poster
Opcje
Skad mozna pobrac revanced?
0 Like
Kilos
Explorer
Opcje
wpisz w Google Youtube revanced i chyba nawet pierwszy link to aplikacja apk do pobrania
0 Like
lisek549
First Poster
Opcje
Bezpieczna apka? Chodzi mi czy moga wykrasc np hasla czy cos w tym stylu
0 Like
Kilos
Explorer
Opcje
bezpieczna. przy instalacji nie prosi o dostęp do różnych rzeczy, jak to bywa w aplikacjach
0 Like
lisek549
First Poster
Opcje
Ok, dzieki
0 Like
seijaku
First Poster
Opcje

po problemach z YouTube Vanced zainstalowałem Revanced, ale pozwala mi on obejrzeć tylko 1 minute filmiku a potem jest ikona ładowania. Zna ktoś przyczynę? 

0 Like
Afera
Explorer
Opcje
U mnie póki co Revanced działa bez problemow. Czy oglądam jakiś filmik czy stream jest ok
0 Like
koksior
First Poster
Opcje
Mam dokładnie ten sam problem, na innych telefonach wszystko działa A na Samsungach nie, tak jakby google blokowało dostęp dla Samsungów
0 Like