Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

YouTube udostępnienianianie obrazu Note 9 i komunikat "wystąpił błąd"

(Temat utworzony: 22-01-2020 07:24 AM)
395 Wyświetlenia
kepa416
Apprentice
Opcje

Witam, mam problem z udostępnianiem oraz sterowaniem YouTube przez telefon. Jest normalnie sparowany odtwarza pierwszy film ale potem nie działa ani dodawanie do kolejki ani sterowanie bo w aplikacji na telefonie widzę napis "wystąpił błąd". Próbowałem czyścić pamięć w aplikacji na telefonie oraz sparowalem od nowa aplikacje na tv też usunąłem i zainstalowałem.

Po aktualizacji do Android 10 dalej to samo

0 Like
13 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kepa416, spróbuj wykonać na telefonie wipe cache partition. Wyłącz również telewizor z prądu i włącz go ponownie.

0 Like
kepa416
Apprentice
Opcje
Niestety nic to nie daje bo była taka próba zrobiona w pierwszej kolejności. Wraz z czyszczeniem pamięci aplikacji na telefonie oraz instalacji aplikacji na tv
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@kepa416  Napisz, jaki masz model/markę TV ? Od kogo masz internet ?

0 Like
kepa416
Apprentice
Opcje

TV to LG 47LB670V internet to Orange internet domowy

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Czy TV LG masz taki soft Version 05.05.70,Czy w Orange nie masz IPv6 https://test-ipv6.com/

0 Like
kepa416
Apprentice
Opcje

ipv6 brak. 

Soft ma oznaczenie 1.4.0-2532

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@kepa416  Czy ten błąd jest na TV, czy telefonie?

0 Like
kepa416
Apprentice
Opcje

Błąd pojawia się na telefonie. Wygląda to tak że łączy się z TV, film zaczyna się odtwarzać i kończy się możliwość sterowania tzn nie mam możliwości pauzy ani przewijania filmu każda akcja kończy się komunikatem "wystąpił błąd" jedyne co mogę się rozłączyć z TV 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@kepa416  Czy instalowałeś, jakieś dodatkowe aplikacje poza tym co daje Google i Samsung ?

0 Like