Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyskakujące okno - ukrywanie ikony pływającej

(Temat utworzony: 30-08-2022 07:27 PM)
1020 Wyświetlenia
tool17
Voyager
Opcje
Witam
Po otwarciu aplikacji w trybie wyskakującego okna (pop up view) można ją zminimalizować do pływającej ikony (floating).
Czy jest możliwość ukrycia jej do krawędzi ekranu podobnie jak przycisk dostępności? Ewentualnie jakimś wdżetem w panelu bocznym lub jakąś opcją w samsung good loock

image

image

image

0 Like
8 Odpowiedzi
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
A nie lepiej użyć opcji panele przy krawędzi🤔Screenshot_20220830-203940_Settings.jpg

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Zbigolek  Zdecydowanie lepiej :smiling-face:

tool17
Voyager
Opcje
Panel przy krawędzi dobra rzecz. Używam na co dzień. Też się pytałem o niego w pierwszym poście.
Pytanie czy jest do niego taki widget, żeby działał podobnie jak ostatnie otwarte aplikacje, ale można było dodać szybko adhoc dowolną aplikację z listy przeciągnięciem na ten pasek (niekoniecznie 4 ostatnie jak jest ustawione)
Inaczej mówiąc chciałbym żeby było coś na wzór paska zadań w windowsie, gdzie mogę szybko wrzucać przeciągając do zasobnika aplikacje Screenshot_20220830-210431_One UI Home_45538_1661886271.jpg
0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@tool17 takie rozwiązanie nie jest dostępne. Możesz skorzystać z 4 ostatnich aplikacji lub dodać aplikację ręcznie klikając w 3 poziome kreski na dole panelu oraz w "Edytuj".

as13_A
First Poster
Opcje

Mam taki problem, na ekranie po dzisiejszej aktualizacji pojawiła się ikon - jak na zrzucie ekranu- nie wiem jak toto usunąć.( nortona)

Members_73w9fWV_0-1664566957860.png

0 Like
Kafek
Pioneer
Opcje
Siemka. Wejdź w ustawienia/dostępność zainstalowane aplikacje kliknij Norton i odznacz skrót aplikacji Norton
0 Like
patyczak
Black Belt 
Opcje
Jeśli korzystasz z niego, to zmień to w jego ustawieniach, jeśli nie, to odinstaluj.
as13_A
First Poster
Opcje
Ok,dziękuję bardzo, dziala!!!!!
0 Like