Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wygaszenie ekranu

(Temat utworzony: 23-04-2021 11:58 AM)
17306 Wyświetlenia
kalicodi
First Poster
Opcje
Czy jest możliwość ustawienia żeby ekran nigdy się nie wyłączał? Gaśnie w trakcie nawigacji czy oglądania filmów 😕
0 Like
28 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @kalicodi 

Na początek spróbuj wykonać Wipe Cache Partition, ten zabieg nie usuwa danych z telefonu.
[Poradnik] - Wipe Cache Partition
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-w...

[Poradnik] [Android 11 One UI 3] Jak wejść w tryb recovery menu
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wejść-w-try...

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@kalicodi Włącz opcje " Utrzym. wł. ekr. podczas ogląd." Ścieżka : Ustawienia -> Zawansowane funkcje-> Ruchy i gesty. Poza tym ustaw sobie wygaszanie ekranu na wyższy czas. 

kalicodi
First Poster
Opcje
A w jaki sposób by mi to miało pomóc? Pytam czy istnieje opcja, a nie zgłaszam błędne działanie. Czy w innych egzemplarzach ekran nie gaśnie?
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Dodałem Ci opcje tak można przedłużyć podświetlenie ekranu.

kalicodi
First Poster
Opcje
Mam tą opcję włączoną oraz najwyższy czas, ale jadąc samochodem nie mam twarzy naprzeciwko telefonu. Szkoda, że nie przewidziano takiej opcji. Czy istnieje jakies oprogramowanie, zewnętrzne?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

A czy wykonałeś/aś wcześniejszą wskazówkę podaną wcześniej? 

0 Like
kalicodi
First Poster
Opcje
Wipe cache partition? Czy to miałoby dodać nowe ustawienie w systemie?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Pisałeś/aś że ekran gaśnie przy nawigacji oraz oglądania filmów, to zaproponowałem zabieg wipe cache partition, ponieważ może pomóc. 

0 Like
kalicodi
First Poster
Opcje
Czyli nie powinien wtedy gasnąć nawet jeżeli moja twarz nie znajduje się wtedy w zasięgu kamery?
0 Like