Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Wyświetlanie długich SMSów bez odkrywania całej treści

(Temat utworzony: 17-07-2022 11:56 PM)
1226 Wyświetlenia
Patka124
Student
Opcje

Witam, Posiadam urządzenie samsung galaxy s20 fe 5g. Często dostaje długie wiadomości sms i kiedy wchodzę w konwersję z daną osobą to muszę wcisnąć "wyświetl wszystko" żeby zobaczyć całą treść. Zastanawiam się czy można to jakoś obejść i ustawić tak żeby pokazywało całego smsa. Może mała rzecz, ale dla mnie bardzo irytująca. Będę wdzięczna za pomoc. 

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
patyczak
Black Belt 
Opcje
Tylko przez uruchomienie funkcji czatu RCS w Wiadomościach, SMS -y będą pokazywane w całości.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Uruchom aplikację Wiadomości Samsung i przejdź kolejno do: trzy kropki > Ustawienia > Ustawienia czatu. Jeżeli zamierzasz dużo korzystać z czatu RCS to dużo lepiej sprawdzi się aplikacja Wiadomości Google. Tam również w ustawieniach możesz włączyć czat.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
Rozwiązanie
patyczak
Black Belt 
Opcje
Tylko przez uruchomienie funkcji czatu RCS w Wiadomościach, SMS -y będą pokazywane w całości.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Patka124  Cześć 

Poza czatem rcs nie ma takiej możliwości. 

Patka124
Student
Opcje

Dziękuję za odpowiedź. Czy mogły Pan napisać mi krok po kroku jak to uruchomić? Od dłuższego czasu się z tym męczę i ustawienia smsów mnie przerosły. Pozdrawiam 

0 Like
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Uruchom aplikację Wiadomości Samsung i przejdź kolejno do: trzy kropki > Ustawienia > Ustawienia czatu. Jeżeli zamierzasz dużo korzystać z czatu RCS to dużo lepiej sprawdzi się aplikacja Wiadomości Google. Tam również w ustawieniach możesz włączyć czat.

patyczak
Black Belt 
Opcje
Tak jak już @mirudo24 to opisał. Od siebie dodam, że trzeba potwierdzić swój numer i chwilę trwa, nim uruchomi się czat. Czasami momentalnie się włącza, czasami trzeba poczekać, nie ma reguły. Sam używam aplikacji od Google i świetnie sobie radzi 👍
0 Like