Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyłączanie samoistne dźwięku

(Temat utworzony: 20-06-2022 03:51 PM)
842 Wyświetlenia
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
System aktualny , Tmobile , S20 plus, korzystam z YouTube,  oglądam film i nagle brak dźwięku , regulacji głośniej brak, sprawdzam co się dzieje , system sam włącza android auto , chociaż autem nie jadę , siedzę,  włącza się tryb auto nie przeszkadzać i wyłącz dźwięk . No to zatrzymuję apkę YouTube i film , wchodzę w tryb nie przeszkadzać i wyłączam , ale po pewnym czasie znowu jest załączone i brak dźwięku.
Pytanie
Czy w jakikolwiek inny sposób można włączyć ten tryb niż w menu ? Jakaś kombinacja klawiszy
Pytanie 
Czy w tej wersji systemu ktoś miał coś podobnego ? Wcześniej było ok
Pytanie
Czy to wina telefonu S20 plus , czy może na YouTube jakieś sztuki , na zwykłych stronach = napraw telefonów czy komputerów
Ps. Wszystkie testy urządzeń ok, bluetooth wyłączony 

image

image

0 Like
16 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@nowan2020  Witam

Skoro są takie problemy proponuję na początek ponownie uruchomić telefon, natomiast jak to nie pomoże to wykonać Wipe Cache Partition.

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

Bąbel92
Journeyman
Opcje
Wygląda na to że Usługi Google Play mają dostęp do Zmiany Ustawień Systemu, polecam wyłączyć to i sprawdzić czy problem występuje nadal.
0 Like
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Masz wyłączone bixby routines?
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Jak nic nie pomoże wrócę do tego rozwiązania
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Bixby było załączone,

Google sobie włącza samochód , a powód jaki ? Żadnych samochodów w pobliżu.
Włączałem tryb awaryjny ale to nie jest rozwiązanieScreenshot_20220620-181641_Settings.jpg
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Google play , nie wiem czy tu ? Ale tu nic nie maScreenshot_20220620-182147_Settings.jpg
0 Like
Bąbel92
Journeyman
Opcje
Nie tutaj, Usługi Google Play z ikoną kolorowego puzzla.20220620_193626_107458_1655746586.jpg
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Ok zrobione ,
Kolejny problem = wsiadam w samochód i nie chcę powiadomień i dźwięków , nie przeszkadzać bo jadę samochodem, jakie wtedy ustawienia ?

To co teraz zmieniłem to było bez samochodu i samo się włączało google auto Screenshot_20220620-200233_Settings.jpg
0 Like
Bąbel92
Journeyman
Opcje
W/w screen jest z jakiej aplikacji? Android Auto?
0 Like