Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wiszące powiadomienie; messenger

(Temat utworzony: 17-06-2021 02:08 PM)
1917 Wyświetlenia
ajngel
Pathfinder
Opcje

[Przeniosłam pytanie do prawidłowego działu:) JustynaM]

Pytanie wam też na ekranie wiszą takie powiadomienia? To naprawdę robi się denerwujące
Screenshot_20210617-140750_One UI Home.pngScreenshot_20210617-140729_One UI Home.png

34 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @ajngel 

Spróbuj wyczyścić dane aplikacji messenger.

ajngel
Pathfinder
Opcje
Hej ale to nie tylko messenger wiekrzosc powiadomień mi tak wiszą
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

A z jakich jeszcze? Na początek spróbuj wykonać Wipe Cache Partition, ten zabieg nie usuwa danych z telefonu.
[Poradnik] - Wipe Cache Partition
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-w...

[Poradnik] [Android 11 One UI 3] Jak wejść w tryb recovery menu
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wejść-w-try...

ajngel
Pathfinder
Opcje
Kacper na każdy problem masz jedno rozwiązanie? Wszędzie widzę linki od ciebie ostatnio jak sprawdzałem dostałem ostrzeżenie o przekierowaniu na niebiezpieczna stronę
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Powyższe odnośniki podane przez @Kacper2 prowadzą do forum. Śmiało możesz do nich przejść. Aplikacja Samsung Members wyświetla taki komunikat po kliknięciu w odnośnik.

ajngel
Pathfinder
Opcje
Nóż jasny gwint mnie trafi proszę od 5min wisi mi na ekranie powiadomienie z samsung members tak jak mówiłem problem istnieje od dnia zakupu Screenshot_20210617-212851_One UI Home.png
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Czy przywracałeś kopię zapasową z innego urządzenia, lub czy masz zainstalowaną aplikację typu antywirus? 

0 Like
ajngel
Pathfinder
Opcje
Nie
0 Like
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Cześć @ajngel , czy możesz wrzucić zrzut ekranu z ustawień -> Dostępność -> Ustawienia Zaawansowane -> Czas na podjęcie działania.