Siema kiedyś się bawiłem w własnych naklejkach ale teraz nie mogę znalesc opcji żeby w galerii wyciąć cos np lasso i zrobić z tego własną naklejke. Czy opcja po jakiejś aktualizacji znikła czy ja źle szukam
Jak pan przytnie i kliknoe dalej to wyskoczy sam wycinek i może wtedy go pan zapisać jako wycinek ,zaś odnajduje pan to w galerii I przytrzymuje dłużej palcem i wyskoczy czy zapisać jako naklejke. Wiem że skomplikowane ale sama ostatnio tak robiłam
Nie zniknęła ale faktycznie żeby ją znaleźć sama musiałam się naszukac. Otwierasz galerie i wybrane zdjęcie i klikasz na ten ołówek czy coś a następnie te jakby 4 kółeczka i masz
No tak tylko jak teraz weźmie się zaznaczy obiekt lasso to brak opcji "dodaj jako naklejke" a prędzej właśnie po zaznaczeniu obiektu szybko można było dodać to do naklejek
Jak pan przytnie i kliknoe dalej to wyskoczy sam wycinek i może wtedy go pan zapisać jako wycinek ,zaś odnajduje pan to w galerii I przytrzymuje dłużej palcem i wyskoczy czy zapisać jako naklejke. Wiem że skomplikowane ale sama ostatnio tak robiłam
Faktycznie jest śliczne dzięki😉 kiedyś było to bardziej intuicyjne i proste wiem że te naklejki to moment były zrobione🙂 najważniejsze że opcja nadal jest jeszcze raz dzieki