Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usunięta ikona

(Temat utworzony: 25-01-2024 02:13 PM)
839 Wyświetlenia
dudi998
Pioneer
Opcje
Mam ***** problem. Przez przypadek usunąłem sobie ikonę odtwarzacza wideo. Jak ją teraz przywrócić? Kombinuję już z pół godziny i nie ma szans. Aplikacja jest zainstalowana i działa.

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@dudi998, Przywracałeś kopię zapasową na nowym urządzeniu ? W S24 fabrycznie nie ma ikony odtwarzacza wideo na ekranie aplikacji i nie widzę możliwości jej dodania.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@dudi998, Być może w starszych wersjach odtwarzacza było możliwe dodanie ikony na pulpit. Przenosząc kopię, musiałeś przenieść też tę ikonę. Po jej usunięciu nie ma możliwości jej ponownego dodania. Możesz jedynie spróbować przywrócić ponownie kopię aplikacji i układ ekranu startowego. To jedyna metoda, które może przywrócić Ci tę ikonę. Co więcej, w opisie aplikacji jest napisane, że nie posiada ona ikony

Screenshot_20240125_153059_Galaxy Store.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

17 Odpowiedzi
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Może tam, przytrzymaj palec na ekranie głównym, ustawienia i ukryj aplikacje na ekranie głównym i ekranie aplikacji
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Tak dokładnie jak napisał @PatrykPred, przytrzymujesz palec na ekranie głównym w miejscu gdzie nie ma żadnej aplikacji, w prawym dolnym rogu wyskoczy ci zębatka z ustawieniami, następnie klikasz "ukryj aplikacje na ekranie startowym i ekranie Aplikacje", i tam będziesz mógł odznaczyć aplikacje wideo.
0 Like
dudi998
Pioneer
Opcje
Próbowałem już. Nie ma tej aplikacji tam.
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Wejdź w aplikacje w ustawieniach, znajdziesz ją i spróbuj wyczyścić dane tej aplikacji
0 Like
dudi998
Pioneer
Opcje
Nic to nie zmienia niestety.
0 Like
Wkurzak
Explorer
Opcje
Weź wejdź w aplikacje i tam jest opcja włącz.
0 Like
dudi998
Pioneer
Opcje
Aplikacja jest włączona. Z poziomu sklepu mogę normalnie do niej wejść.
0 Like
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Kurcze niestety nic więcej nie przychodzi mi do głowy:/
Fazon
Voyager
Opcje
Może zainstaluj ponownie
0 Like