10-02-2025 03:04 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość

Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
1 Rozwiązanie
Zaakceptowane rozwiązania
10-02-2025 03:51 PM — edytowano 10-02-2025 03:54 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Mianowicie:
Połączenia -> sieci komórkowe -> nazwy punktów dostępu -> internet (1 pozycja w otwarciu zakładki) - tyb uwierzytelniania i tutaj zmieniamy na PAP, CHAP albo PAP LUB CHAP.
Testowałem na 3 pozycjach, od razu robiłem speedtest łącza po zmianie (należy zapisać zmianę korzystać z 3 kropek w górnym prawym rogu) i w przypadku najlepiej działa na 3 opcji, czyli PAP lub CHAP.
Jak ktoś miewa problemy z łączem stricte z pakietu danych - polecam potestować i wybrać opcję, która da najlepszy wynik podczas speed testu! 👏
10-02-2025 03:15 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Jestem ciekawy czy taki sam problem występuje u innych użytkowników. Wygląda na problem po stronie aplikacji Twitch.
10-02-2025 03:17 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
10-02-2025 03:51 PM — edytowano 10-02-2025 03:54 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Mianowicie:
Połączenia -> sieci komórkowe -> nazwy punktów dostępu -> internet (1 pozycja w otwarciu zakładki) - tyb uwierzytelniania i tutaj zmieniamy na PAP, CHAP albo PAP LUB CHAP.
Testowałem na 3 pozycjach, od razu robiłem speedtest łącza po zmianie (należy zapisać zmianę korzystać z 3 kropek w górnym prawym rogu) i w przypadku najlepiej działa na 3 opcji, czyli PAP lub CHAP.
Jak ktoś miewa problemy z łączem stricte z pakietu danych - polecam potestować i wybrać opcję, która da najlepszy wynik podczas speed testu! 👏
10-02-2025 03:54 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Super! Najważniejsze, że udało się rozwiązać problem.