Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Telefon nie podświetla się po otrzymaniu powiadomienia

(Temat utworzony: 12-08-2020 01:05 PM)
3627 Wyświetlenia
Ksiek
First Poster
Opcje

Witam, Mam Samsunga a30s przychodzą mi powiadomienia ale nie podświetla się ekran jak to naprawić?

Jullkm
First Poster
Opcje

Robiłam obie opcje i nie udaje mi się znaleźć nic o oknie podręcznym i tej widoczności rozszerzonej 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jullkm  Cześć

Chodzi o to aby po przyjściu powiadomienia cały ekran się rozświetlił?

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Jullkm, w tej ścieżce, którą podał @PatrykF (Ustawienia > Aplikacje > Messenger > Powiadomienia > Kategorie powiadomień > Czaty > Pokaż w formie okna podręcznego) w momencie, kiedy już będziesz w kategoriach powiadomień, trzeba kliknąć w sam napis Czaty, a nie w suwak, wtedy otworzy się dodatkowe menu.

@PrzemekM, tak, o to właśnie chodzi, bo dzisiaj już o to zapytałem.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@OleksiiA  a o którym stylu powiadomień mówimy?

1000021898.jpg

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@OleksiiA@PatrykF, pod podaną ścieżką nie jest dostępna opcja o której piszecie. Poniżej zrzut z Galaxy S24 Ultra:

Screenshot_20240229_212220_Settings.jpg

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@mirudo24, dzięki, sprawdzisz, czy kategorie powiadomień zniknęły też dla innych aplikacji? @Jullkm akurat ma S23, więc ta ścieżka jak najbardziej jest aktualna. Coraz bardziej jednak przychylam się do opinii @kamil40013, że wybudzenie ekranu nie będzie możliwe bez zastosowania zewnętrznych rozwiązań.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Sprawdziłem kilka aplikacji (np. Instagram, Facebook) i opcja "Pokaż w formie okna podręcznego" nie jest dostępna w żadnej z nich. Jedynie w aplikacji Wiadomości Samsung jest dostępna opcja "Pokaż w dymkach". Kategorie powiadomień są dostępne ale nie jest dostępna opcja o której wspomniałem.

Jullkm
First Poster
Opcje
Mam tylko to1709554170606.jpg
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Jullkm, przypomniałem sobie, że temat ten już był poruszony na forum i tak jak wspomniałem w swojej ostatniej wiadomości w tym wątku, pozostaje skorzystać z zewnętrznych aplikacji, natywnie takiej możliwości nie ma: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/aodnotify/m-p/6753917

Witaj na Forum Samsung!

Matti13
Pioneer
Opcje
Witam, piszę bo mam problem z wyskakującymi powiadomieniami na wyłączonym ekranie. Wcześniej jak dostawałem powiadomienie to ono się podświetlało tak, że widziałem, że coś otrzymałem. Natomiast od jakiegoś czasu mam tak, że powiadomienia wyskakują ale jakby na wygaszonym ekranie, nie podświetlają się, przez co są prawie niewidoczne. W załączeniu na screenie zaznaczyłem kolorem żółtym o które powiadomienie mi chodzi.

image