Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Synchronizacja strava Galaxy watch oraz galaxy s9+

(Temat utworzony: 15-07-2020 07:49 AM)
2248 Wyświetlenia
mala1911
Student
Opcje

Witam, widziałam juz wiele podobnych tematów ale żadne rozwiązanie nie powiodło się w przypadku mojego problemu. 

Na telefonie Samsung galaxy s9+ mam zainstalowaną aplikację strava, na zegarku Samsung galaxy watch również, natomiast w aplikacji Strava na telefonie nie mogę zrobić synchronizacji, nadal wyswietlany jest komunikat aby połączyć urządzenie GPS. Zrobiłam tak jak mowila instrukcja i strava działa na zegarku, ale przez to ze nie widać połączenia w aplikacji nie moge zaciągnąć treningów. Czytałam wasze inne posty, zmieniałam ustawienia i nadal nic. Po zalogowaniu się na konto na stronie strava jest informacja ze zegarek jest połączony, mogę zaciągnąć trening wgrywając plik z telefonu ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Błagam pomóżcie

0 Like
2 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mala1911  Proszę spróbować wyczyścić dane aplikacji Strava w "Ustawienia > Aplikacje" oraz ponownie uruchomić telefon. Może problem ustąpi.

mala1911
Student
Opcje

Niestety nic nie pomogło 

Wysyłam screen z aplikacji Strava, wg tego jak mam rozumieć nie mam połączonego żadnego urządzenia Screenshot_20200715-101020_Strava.jpg

Tak jak pisałam wcześniej zegarek zarejestrował czynność poprawnie.

0 Like