Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Spotify, zakładka w pasku powiadomień.

(Temat utworzony: 10-09-2021 02:29 PM)
4493 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Witam, jestem użytkownikiem Samsunga Galaxy A51 z najnowszymi aktualizacjami. Posiadam i używam spotify, który jak każdy player audio ma swoją "zakładkę" w pasku powiadomień. Problem polega na tym że ta zakładka się powiela na kilka utworów. Nawet po zamknięciu aplikacji jak i tej zakładki te powielenia zostają i mogę je sobie przesuwac w lewo i prawo. W załączniku ta zakładka, wyjątkowo bez opisywanego problemu. Z góry dzięki za pomoc jak rozwiązać ten problem.

image

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User  Jeżeli aplikacja lub jej powiadomienia działają nieprawidłowo dobrze jest wyczyścić dane aplikacji co spowoduje jej zresetowanie. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

27 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User  Witam 

Na zrzucie ekranu chyba nie widać tego problemu. U mnie Odtwarzanie wygląda tak samo.

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
tak jak pisałem, zrzut wyjątkowo bez problemu, ale jak jest problem to na dole po środku pojawiają się takie kropki i mogę przewijać tą zakładkę w lewo i prawo
0 Like
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User  Jeżeli aplikacja lub jej powiadomienia działają nieprawidłowo dobrze jest wyczyścić dane aplikacji co spowoduje jej zresetowanie. 

ordruin
Student
Opcje

Cześć, mam podobny problem i niestety wyczyszczenie danych aplikacji nie pomaga. Czy ktoś ma może jakiś inny pomysł? 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W poniższym poradniku znajdziesz dodatkowe wskazówki dotyczące rozwiązywania problemów z aplikacjami.

Wskazówka - rozwiązywanie problemów z aplikacjami
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99st...

ordruin
Student
Opcje

Tam niestety nie ma rozwiązania mojego problemu ale dziękuję za odpowiedź :smiling-face: 

0 Like
MichałJ
Expert
Opcje

@ordruin  Cześć, czy próbowałeś wykonać wszystko, łącznie z przywróceniem ustawień fabrycznych, jak w instrukcji z powyższego linku?

ordruin
Student
Opcje
Nie no, oczywiście poza przywróceniem ustawień fabrycznych telefonu. Tak wiele poświęcać nie mam zamiaru. Problem nie jest na tyle uciążliwy, zebym się zdecydował na taki krok. Bywa jednak bardzo irytujący.
Słucham Spotify w domu na różnych urządzeniach (m.in. Smart TV, Nest Hub) i prawdopodobnie to jest przyczyną. Jedno powiadomienie tak jakby się zmroziło. Wyświetla mi się piosenka, której kiedyś słuchałem na innym urządzeniu. W żadnej sposób nie można tego usunąć, nie mogę również przełączyć utworu. Żeby np ukryć powiadomienie ze Spotify muszę dwa razy je przesunąć. Raz to rzeczywiście odtwarzane a raz to które się tam z niewiadomych przyczyn zadomowiło.
0 Like
Members_ctBCfex
First Poster
Opcje

Należy wyłączyć: Informacje o aplikacji->Inne uprawnienia->Stałe powiadomienia

0 Like