Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Spotify - wyłącza sie

(Temat utworzony: 01-01-2023 06:41 PM)
1694 Wyświetlenia
Krystuś
Voyager
Opcje
Witam, mam problem z apka Spotify, samoistnie się wyłącza czy to po bt czy wifi, gra sobie piosenka i nagle pyk
Czyściłam dane apki, nie pomogło - może ktoś ma jeszcze jakieś sensowne pomysły?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Krystuś
Voyager
Opcje
Podziałało zainstalowanie na nowo, ponad godz słuchałem bez żadnego wykrzaczania apki

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

11 Odpowiedzi
just2red
Voyager
Opcje
Probowalas odinstalowac i zainstalowac na nowo? Dodatkowo moge polecic czyszczenie dostepu urzadzen do konta spotify - https://www.swipetips.com/how-to-remove-devices-from-your-spotify-account/

Mozesz jeszcze sprawdzic czy nie masz wlaczonego oszczedzania baterii i czy bezposrednio w ustawieniach systemowych apki nie masz wlaczonego oszczedzania - ustawienia -> aplikacje -> spotify -> bateria
Krystuś
Voyager
Opcje
Biorę się za to
0 Like
GregorPL
Explorer
Opcje
Apka gasnie gdy gra w tle po zgaszonym ekranie?

Musisz w bateria - limity uzycia w tle dac by nie gasilo Spotify :smiling-face:
0 Like
Krystuś
Voyager
Opcje
Nie, ona sobie gaśnie kiedy chce poprostu 🤷
0 Like
just2red
Voyager
Opcje
Wszystko zrobilas co napisalem? Sprawdz jeszcze aktualizacje oprogramowania androida czy nie ma nowszej wersji.
0 Like
Krystuś
Voyager
Opcje
Ja wcześniej sam kombinowałem nad tym problemem, nie próbowałem tylko ponownej instalacji. Zaraz będę robił odsłuch i zobaczę czy cos pomogło, dam też oczywiście znac
0 Like
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Tak czasami jest trzeba poczekać na jakąś aktualizację lub zainstalowac starsza wersje stabilną
0 Like
Rozwiązanie
Krystuś
Voyager
Opcje
Podziałało zainstalowanie na nowo, ponad godz słuchałem bez żadnego wykrzaczania apki
just2red
Voyager
Opcje
Prosta czynnosc a pomogla 😄
0 Like